Αποστολοπουλος: θα γινομουν κουμπαρος του χαϊκαλη. τον δανειζα, ηθελε μονος του να χρηματιστει - ολοκληρη η καταθεση

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου κατέθεσε ο καταγγελλόμενος από τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του, Γιώργος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Αποστολόπουλος έφτασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στον Εισαγγελέα. Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.
Στην ανωμοτί κατάθεση του αρνείται "κάθε υπόνοια τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας" και ισχυρίζεται πως διαθέτει ισχυρά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν όσα λέει.
Στην
κατάθεση του αναφέρει αναλυτικά για τη γνωριμία του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη:
"Είχαμε γνωριστεί στις εκλογές του 2012 και αναπτύξαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση η οποία εξελίχθηκε σε πρόταση εκ μέρους μου και αποδοχή απ' αυτόν να είμαι κουμπάρος σε επικείμενο γάμο του. Συναντιόμαστε τακτικά, είχαμε κοινές εξόδους και μια πολύ καλή φιλική σχέση. Στο πλαίσιο αυτής της φιλικής σχέσης, ανταλλάσσαμε απόψεις για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Μάλιστα πολλές φορές μου έλεγε "πες τι γίνεται στην πολιτική και την οικονομία για να ξέρω τι να λέω".
Keywords
Τυχαία Θέματα