Απορριφθηκε το αιτημα του κωστα σακκα απο το συμβουλιο εφετων #free_sakkas

Με μια ακόμη προκλητική απόφασή του, το ευρισκόμενο σε διατεταγμένη υπηρεσία Συμβούλιο Εφετών, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την απόρριψη των «αντιρρήσεων» που είχε προβάλει, μέσω της συνηγόρου του Μ. Δαλιάνη-ο πολιτικός κρατούμενος Κώστας Σακκάς. Επικύρωσε έτσι την απόφαση να παραταθεί η προφυλάκισή του για 36 μήνες, κατά παράβαση όχι μόνο του 18μηνου (μέγιστο όριο προφυλάκισης για την ίδια υπόθεση), αλλά ακόμη και του 30μηνου που θέτει το ίδιο το Σύνταγμα ως ανώτατο όριο για διαδοχικές προφυλακίσεις για διαφορετικές
υποθέσεις) .

Ο Κ. Σακκάς συνεχίζει την απεργία πείνας, διανύοντας σήμερα την 22η μέρα.

Την κατάσταση της υγείας του περιγράφει σε σημερινό ιατρικό της σημείωμα η γιατρός Ολγα Κοσμοπούλου, επιμελήτρια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ:

«ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Για τον κρατούμενο απεργό πείνας κ. Σακκά Κωνσταντίνο, 29 ετών
25/06/2013

Παρακολούθησα την πορεία της υγείας του κ. Σακκά από την έναρξη της απεργίας πείνας έως σήμερα. Αρχικά με πρόσκληση δική του και της οικογενείας του τον εξέτασα ενόσω εκρατείο στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Α 'Παθολογικό τμήμα του Γ.Ν. Νικαίας, όπου εργάζομαι και όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από την 17η/6ου 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα