Απολογια - φωτια για το παρτι των εξοπλισμων απο τον ματαντο

Μίζες ύψους ογδόντα τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ υποστηρίζει ότι διακινήθηκαν στην πολύκροτη υπόθεση των υποβρυχίων ο 66χρονος ναυλομεσίτης Μιχάλης Ματαντός, που απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο αρμόδιο δικαστικό όργανο κατά της διαφθοράς και τελικώς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ.
Τορπίλες για μίζες 84 εκατ. € από τον Ματαντό
Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Οπως προκύπτει από τη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και επιβεβαιώνεται από την απολογία Ματαντού, τεράστια χρηματικά ποσά κατέληξαν
στον πρώην υπουργό Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλο, καθώς και στον πρώην πρόεδρο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρη Εμμανουήλ. Περίπου 63 εκατομμύρια ευρώ... φέρεται να κατέληξαν στα δύο αυτά πρόσωπα.
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Ferrostaal στην Ελλάδα (μέσω αυτής φέρεται να διακινούσε χρήματα που προορίζονταν για «ωφέλιμες πληρωμές»), μετά τη μαραθώνια και καθοριστική για τις εξελίξεις απολογία του, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως υπήρξε θύμα της αφέλειάς του αφού, όπως είπε, εξαπατήθηκε από τους Γερμανούς οι οποίοι του απέκρυπταν την αληθινή αιτία των χρηματικών καταβολών που έκανε.
Keywords
Τυχαία Θέματα