ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!


Το EpicNews αποκαλύπτει υποχθόνιο σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης με στόχο την εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ από τους συνταξιούχους!
Βλέποντας το οικονομικό αδιέξοδο μπροστά του, το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομκών αναζητούσε εδώ και μήνες την εξεύρεση νέων πόρων και κυρίως την περικοπή των δαπανών για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Μετά από μακροχρόνιες μελέτες αποδείχθηκε πως το μεγαλύτερο «βάρος»  της οικονομίας και συνάμα τροχοπέδη για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας αποτελεί η κακομαθημένη ομάδα των συνταξιούχων.
Άτομα ανίκανα να προσφέρουν με την εργασία
τους  στο κοινωνικό σύνολο, που απλά αδειάζουν τα ταμεία του κράτους με τις παχυλές συντάξεις τους και δημιουργούν ουρές σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς, από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθυστερώντας υπαλλήλους και κοστίζοντας πολύτιμες εργατοώρες στο κράτος. Άτομα που καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω τις λιγοστές θέσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στερώντας από τους εργαζόμενους νέους μερικά λεπτά ξεκούρασης, άτομα που διώχνουν την δημιουργική νεολαία από τα στέκια της με ατάκες του τύπου “Να φύγετε … Να πάτε αλλού …”  χωρίς οι ίδιοι να αναπληρώνουν τα κενά που δημιουργεί η αντικοινωνική συμπεριφορά τους!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://www.epicnews.gr/paketa-diakopwn-ellada-2203/


ΠΡΕΖΑ TV
28-7-2011
Keywords
Αναζητήσεις
epicnews
Τυχαία Θέματα