Αποκαλυψεις για τη δραση της χρυσης αυγης: το αιμα ειναι στα χερια ολων μας

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ
Τo "Έθνος της Κυριακής" δίνει και σήμερα συνέχεια στις αποκαλύψεις για τη δομή και τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Ένα ακόμη μέλος της οργάνωσης σπάει την "ομερτά" και ξεσκεπάζει τους εγκεφάλους της:
"Ο μεγάλος αρχηγός γνωρίζει τα πάντα", λέει χαρακτηριστικά και
ρίχνει φως στην ανθρωπογεωγραφία και τη δράση των εγκληματικών Ταγμάτων Εφόδου.
Ο αρχηγός ξέρει τα πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερωθεί για το παραμικρό. Ο Μιχαλολιάκος πάντα μας έλεγε ότι "εάν δράσετε μεμονωμένα δεν θα σας καλύψει το κίνημα. Πάντα θα δρούμε σαν ομάδα".
Πρόκειται για τα λόγια στελέχους της Χρυσής Αυγής, ενός ατόμου που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στο ενεργό κομμάτι της.
Μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και το μπαράζ των αποκαλύψεων που έφερε στο φως την Παρασκευή και το Σάββατο με τη συνέντευξη του πρώην μέλους της ΧΑ, το νέο αυτό πρόσωπο αποφάσισε να σπάσει τον όρκο σιωπής που του έχει επιβάλει η αυστηρή ιεραρχία της οργάνωσης και να μιλήσει στο "Έθνος της Κυριακής" για όσα ζει καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια στο πλάι βουλευτών και επιτελών της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Χρυσαυγίτη
"Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην ιεραρχία, υπάρχει στρατιωτικό νόμος στη Χρυσή Αυγή. Ο Μιχαλολιάκος πάντα μάς έλεγε ότι είμαστε στρατιώτες. Υπήρχε τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν υπάρχεις σαν οντότητα. Δεν έχεις προσωπικότητα, δεν έχεις και δεν μπορείς να πεις τη γνώμη σου, λες σε όλα ναι.
Keywords
Τυχαία Θέματα