ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 13 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Αναβολή για τις 13 Απριλίου, λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας, πήραν οι 13 κατηγορούμενοι που οδηγήθηκαν νωρίτερα στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς» και «πρόκληση και προσφορά για την εκτέλεση κακουργήματος», παρότι οι ίδιοι ζήτησαν να δικαστούν.
Οι συλληφθέντες συμμετείχαν μαζί με ακόμη 40 άτομα σε συγκέντρωση-παρέμβαση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου Μπαλτά, ενός εκ των δύο ειδικών εφετών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση
του "Επαναστατικού Αγώνα" και της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς". Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προκάλεσαν φθορές σε μαντρότοιχο του σπιτιού του δικαστικού λειτουργού, γράφοντας υβριστικά συνθήματα και πετώντας φειγ βολάν με παρόμοια συνθήματα. Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα περίπου 50 αναρχικοί-αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του δικαστικού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την  "ποινικοποίηση φιλικών σχέσεων και πολιτικής δράσης", "κατασκευή ενόχων και κατηγοριών", όπως αναγραφόταν στα φειγ βολάν.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα