ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 25% ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΝΕΕΣ "ΜΑΣΤΙΓΕΣ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΟ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ...
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΑΤΑ 25% ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ
8 ΜΗΝΕΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ...
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΘΡΩΠΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΤΛ- ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ.


ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΏΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...


Κατά 25% έχουν αυξηθεί οι άστεγοι από την αρχή του χρόνου, ενώ παράλληλα έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της η νεά γενιά αστέγων, αυτή των ανθρώπων που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαν επαρκές βιωτικό επίπεδο.Τα στοιχεία που διατηρεί η υπεύθυνη της οργάνωσης «Κλίμακα», ανέφεραν ότι μέχρι το τέλος του 2010 οι άστεγοι στην Αθήνα υπολογίζονταν στις 20.000.
Στο κέντρο αστέγων της οργάνωσης φιλοξενούνται δέκα άστεγοι. Δύο φορές την εβδομάδα γίνεται διανομή φαγητού. Η Αντα Αλαμάνου, υπεύθυνη του ξενώνα, εξηγεί ότι είναι εντελώς διαφορετικοί από τους άστεγους που βλέπαμε μέχρι σήμερα στην Αθήνα: Δεν παρουσιάζουν ψυχικές διαταραχές ούτε εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Οι περισσότεροι μάλιστα είχαν μέχρι χθες ένα επαρκές βιωτικό επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα