Αυτη τη κυριακη το χωνι κυκλοφορει και προκαλει λεγοντας αληθειες που δεν γραφονται πουθενα!

Για σκεφτείτε το: Έχετε πάρει δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο; Είστε και εσείς θύμα της χειραγώγησης του επιτοκίου (σκάνδαλο της Barclays). Η ανάλυση του δικηγόρου της εφημερίδας μας Μάριου Μαρινάκου είναι άκρως διαφωτιστική και ενημερωτική για τα δικαιώματά σας.

1,7 τρισ. ευρώ κρύβει το ελληνικό υπέδαφος. Διαβάστε αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ τη μελέτη των καθηγητών του ΑΠΘ, που καταγράφει τον τεράστιο ορυκτό ελληνικό πλούτο.

Καταργείται η δημόσια έρευνα στη χώρα.
Το ΧΩΝΙ ερευνά και παρουσιάζει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας, η πολιτική των μνημονίων. Εξαίρεση ασφαλώς αποτελεί το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (προεδρεύει ο πρωθυπουργικός αδελφός Αλέξανδρος Σαμαράς) το οποίο έστειλε νέα επιστολή Στο ΧΩΝΙ. Και πήραν επιδότηση 12 εκατ. ευρώ και κλαίγονται.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Πέφτουν» σαν ώριμα φρούτα οι αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο Διοικητικό Εφετείο. Έτσι σβήστηκαν πρόστιμα 82 εκατ. ευρώ από τις εταιρείες που είχαν καταδικαστεί για καρτέλ και διεγράφησαν οι ποινικές ευθύνες των στελεχών τους. Βρήκαμε και τρίτη απόφαση που έπασχε από το ίδιο τυπικό λάθος… τη «μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής». Πόσο κόστισαν οι δεκάδες συνεδριάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού που πήγαν χαμένες.

Η μαρτυρική «Έλλη» δολοφονήθηκε δύο φορές. Μία από τους άνανδρους Ιταλούς το 1940 εν καιρώ ειρήνης και άλλη μία, λίγα χρόνια αργότερα, από το ίδιο το ελληνικό κράτος που έδωσε άδεια σε εργολάβο να την εκμεταλλευτεί ως παλιοσίδερα!

Με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Λετονού Υπουργού Οικονομικών Άντρις Βιλκς για την Ελλάδα, σας περιγράφουμε τις μεγάλες επιτυχίες του ΔΝΤ στη χώρα του. Μισθός 280 ευρώ. Σύνταξη 200 ευρώ. Αυτό είναι το μοντέλο που ακολουθούν και οι δικοί μας.

Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.
ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα