Αυτα ειναι τα μετρα της αστυνομιας για την επισκεψη ομπαμα και την 17 νοεμβρη - παρακολουθουνται και καταγρφονται το συνολο των τηλεπικοινωνιων

Δύσκολη εβδομάδα αυτή που ξεκινά για τους Αθηναίους, καθώς η διήμερη παραμονή του Μπαράκ Ομπάμα και οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου βγάζουν στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές και αστυνομικούς. Το βράδυ της Δευτέρας η οριστικοποίηση των μέτρων για την επίσκεψη Ομπάμα.

Ομάδες αντιεξουσιαστών απευθύνουν κάλεσμα μέσω Διαδικτύου για συμμετοχή σε διαδηλώσεις
διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα την Τρίτη.

Ενδεικτικά:

Σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο στις 5 το απόγευμα της Τρίτης καλεί η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ).
Την ίδια ημέρα, στις 5.30μμ, επίσης στο Πολυτεχνείο, θα συγκεντρωθούν η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, η αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας, η «Κόκκινη γραμμή-ομάδα για την εργατική αντεπίθεση» και η «Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ».
Στις 6 μμ της Τρίτης, και πάλι στο Πολυτεχνείο, συγκέντρωση και πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία οργανώνουν μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Αναρχικών και της Αυτοοργανωμένης Δομής Υγείας Εξαρχείων (ΑΔΥΕ).
Τόσο ο Ρουβίκωνας, όσο και οι Πυρήνες της Φωτιάς προτρέπουν δημοσίως τους αναρχικούς, με αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, να «υποδεχτούν όπως του αρμόζει» τον αμερικανό πρόεδρο και να «χαλάσουν τη γιορτή».
Keywords
Τυχαία Θέματα