Video με τα οσα εγιναν μετα τον θανατο του 18χρονο που δεν εισιτηριο και πιαστηκε απο ελεγκτη σε τρολει



Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕ ΤΡΟΛΕΪ

Μείζον θέμα συζήτησης αποτελεί σήμερα ο απρόοπτος θάνατος του 19χρονου Αθανάσιου Καναούτη, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν πήδηξε από το τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε, προκειμένου να γλιτώσει το πρόστιμο από τον ελεγκτή, που τον έπιασε χωρίς εισιτήριο.

Για το θανατηφόρο συμβάν πήρε θέση ο Οργανισμός Αστικών Συκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ), που διατυπώνει τη δική του εκδοχή για
το πώς επήλθε το μοιραίο.

Αναλυτικά τα όσα υποστηρίζει ο ΟΑΣΑ:

«Στο Τρόλεϋ της γραμμής 12 Αθήνα-Περιστέρι και περί ώρα 22:00, στη στάση Αγ. Αντώνιος, εισήλθε ο ελεγκτής Ν.Π. για να κάνει το νόμιμο έλεγχο εισιτηρίων. Ο επιβάτης Αθανάσιος Καναούτης ετών 19 , κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής, ως ήτο υποχρεωμένος, ζήτησε τα στοιχεία του για να του κόψει το επιβαλλόμενο νόμιμο πρόστιμο. Ο επιβάτης αρνήθηκε άρχισε να φωνάζει και να υβρίζει και αμέσως και όλως αιφνιδίως επετέθη στον ελεγκτή , χειροδικώντας με γροθιές και κλωτσιές. Του έσπασε τα ματογυάλια , φώναζε και ήτο σε έξαλλη κατάσταση.

Στο επεισόδιο παρενέβη αμέσως ένας επιβάτης ηλικίας περίπου 35 ετών για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο νεαρό επιβάτη. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επετέθη και σε αυτόν και τον χτύπησε γρονθοκοπώντας τον.
Keywords
Τυχαία Θέματα