TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ .ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…

Με κεντρικό σύνθημα τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων δίνουν ραντεβού την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Πέραν της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει για τις 15 Δεκεμβρίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
αποφάσισαν να προχωρήσουν μεταξύ άλλων σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 12:00-15:00, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Την ίδια μέρα το ΠΑΜΕ καλεί στις 13:30 στην Ομόνοια τους εργαζόμενους του Δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ με στόχο την πραγματοποίηση μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και της τρόικας.

Στο διεκδικητικό πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας, μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, διαφύλαξη του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων και ενίσχυση του εισοδήματος ιδιαίτερα χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, με προ
Keywords
Τυχαία Θέματα