Tα πιο οργανωμενα καμπινγκ στην ελλαδα

Ακόμη κι εκείνοι που δίσταζαν μέχρι πριν κάποια χρόνια να επιλέξουν την ανεμελιά και τη γοητεία του... να κοιμάσαι κάτω από τα αστέρια και να ξυπνάς με τον ήχο της θάλασσας ή των πουλιών, ιδιαίτερα μπροστά στο δέλεαρ ενός ξενοδοχείου που προσφέρει όλες τις ανέσεις, τώρα το ξανασκέφτονται.
Φυσικά, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες, ένας άλλος λόγος που συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή, είναι και οι όλο και αυξανόμενες υπηρεσίες και παροχές των ελληνικών camping, πολλά από τα οποία προσφέρουν επίσης πλειάδα ευχάριστων δραστηριοτήτων.

Υπάρχουν
314 οργανωμένοι χώροι κατασκήνωσης σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργούν με το ειδικό σήμα του ΕΟΤ και οι οποίοι διαθέτουν θέσεις για σκηνές ή τροχόσπιτα, καθώς και οικίσκους και οι εγκαταστάσεις τους παρέχουν ευρύ φάσμα εξυπηρετήσεων. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, έχουν προσφορές για διαμονή πάνω από κάποιον αριθμό ημερών ή σε συγκεκριμένες περιόδους.
Ξαναβρείτε λοιπόν και φέτος την ηρεμία σας σε ένα από τα υπέροχα ελληνικά camping και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης που προσφέρουν οι διακοπές λίγα μέτρα από τη θάλασσα!
Keywords
Τυχαία Θέματα