6 δεκεμβριου 2012 - 4χρονια μετα την εν ψυχρω δολοφονια του αλεξανδρου γρηγοροπουλου,ξαναβγαινουμε στους δρομους


---ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ 6/12,ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ---
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...-Εχθρος δεν ειναι οι μπατσοι,αλλα η κυβερνηση συνεργασιας που ψηφιζει και επιβαλλει μετρα.
-Με το να στρεφεσαι εναντιον των μπατσων,ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι να αποπροσανατολιζεσαι και να αποπροσανατολιζεις.
-Η κυβερνηση,βολευεται απιστευτα
με το να εχει εναν ολοκληρο λαο να πολεμαει τους μπατσους της και οχι την ιδια.
-Προσοχη στο παρακρατος κατα τη διαρκεια των διαδηλωσεων:Χρησιμοποιει το προσχημα της αναρχιας και των γενικευμενων μπαχαλων,ακριβως για να εξυπηρετησει τον παραπανω σκοπο και κανεις να μην ασχολειται με τους κυβερνωντες.
-Το παρακρατος και οι "Υπηρεσιες" βλεπουν και παρακολουθουν τα παντα.
Αν πας να σηκωσεις κεφαλι και να οργανωσεις "ανταρτικο" θα στο κοψουν πριν καν βγεις απο το σπιτι.Ελεγχουν οποιασδηποτε μορφης τηλεπικοινωνιες,οσο καλα κρυπτογραφημενες και εαν ειναι.
-Εαν προσπαθησεις να ξυπνησεις κοσμο και να τον παρακινησεις σε πραγματικες μορφες αντιδρασης,θα σε δολοφονησουν,ειτε βιολογικα,ειτε κοινωνικα,φυτευοντας σου ενοχοποιητικα στοιχεια.

---ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ----Δεν σου κανει εντυπωση πως παρολα τα μετρα που περνανε,παρολη την εξαθλιωση που μας επιβαλλουν,παρολο που η ανεργια και η φτωχια στη χωρα,εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο...κανεις δεν αντιδρα ουσιαστικα;
-Δεν σου κανει εντυπωση που η αριστερα και οι "αντιεξουσιαστικες" ομαδες,ξαφνικα δεν "ενοχλουν" κανεναν και δεν παρακινουν τον κοσμο σε ξεσηκωμο;
-Δεν απορεις με το γεγονος,πως ενω τοσα χρονια η Ελλαδα δανειζονταν και ηταν υπερχρεωμενη-χρεοκοπημενη...κανεις δεν ασχολουνταν μαζι της και εξακολουθουσε να παιρνει δανεια και να την βγαζει καθαρη,ενω τωρα το χρεος μας,παρουσιαζει "προβλημα βιωσημοτητας;"
-Δεν σου κανει εντυπωση ο ογκος και η σοβαροτητα των σκανδαλων,που αποκαλυπτονται καθημερινα απο τα media και κανεις δεν ασχολειται πραγματικα μαζι τους;

---ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ---
-Δεν υπαρχουν Μεσσιες που θα ερθουν να μας σωσουν.
-Ο ρολος των πολιτικων κομματων,των κινηματων και των λοιπων οργανωσεων,απ'ολους ανεξερετως τους πολιτικους χωρους,εχει αποδειχτει και εξακολουθει να αποδεικνυεται στη πραξη,απο την σταση που κρατουν στα σημερινα γεγονοτα.
-Επανασταση με το τσιγκελι δεν μπορει να γινει.
-Επισης,η ιστορα μας εχει δειξει,πως επανασταση χωρις να χυθει αιμα,δεν εχει υπαρξει ποτε.
-Μιλα με κοσμο,οργανωσου σε ομαδες,δρασε ουσιατικα,εχοντας ως οπλο την ενημερωση και την γνωση για τα οσα συμβαινουν.
-Διαβασε πισω απο τις γραμμες των ειδησεων και βρες τροπους να αντισταθεις και να παλεψεις ουσιαστικα. Μετεδωσε τις γνωσεις σου σε ολους.
-Ενεργοποιησε την κριτικη σου σκεψη.
-Δρασε μακρια απο κομματα,παραταξεις,πολιτικες οργανωσεις.Ολες ανεξαιρέτως παιζουν παιχνιδια και ειναι απολυτα κατευθυνομενες και πληρως ελεγχομενες απο το "κρατος".

---Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ.ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα