4 χρονια μετα...δεν εχει ασκηθει διωξη για τη δολοφονια του σωκρατη γκιολια - κυβερνηση και αρχες συγκαλυπτουν

-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!!

-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ , Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ.

-4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ.
-ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ "ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ...Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

---ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ" ---

Μοιάζει απίστευτο, συμβαίνει όμως σ’ ένα ευνομούμενο κράτος όπως η Ελλάδα κι όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, την οποία μπορεί και να «κυβερνάει» η μαφία. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, δεν έχει ακόμη ασκηθεί αυτεπάγγελτα δίωξη έστω και κατ’ αγνώστων, πράγμα που έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή και παρά το γεγονός ότι οι αρχές στην Ελλάδα έχουν μαρτυρίες για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τη διαβόητη Σέχτα Επαναστατών και συγκεκριμένα για το όνομα προσώπου το οποίο εμφανίζεται από μάρτυρες να έχει δολοφονήσει τον Σωκράτη Γκιόλια. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη στην προανάκριση κι αυτό μόλις έναν χρόνο πριν τη συμπλήρωση πενταετίας οπότε θα παραγραφούν τα πλημμελήματα όπως είναι τα αδικήματα της οπλοφορίας, της οπλοκατοχής κλπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα