3 χρονια no14me - no one for me - μακραν το καλυτερο ελληνικο blog για βιβλιοκριτικες


Απο το http://no14me.blogspot.gr/
Η επετειακή αυτή ανάρτηση αποτελείται από αρκετά ευχαριστώ, μία (μάλλον) αποκάλυψη ενώ θα ολοκληρωθεί με τον καθορισμό του δώρου.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους αφανείς "συνεργάτες", χωρίς τη συμβολή των οποίων το μπλογκ δε θα ήταν αυτό που σήμερα είναι. Τεχνικές συμβουλές, αισθητικές ενστάσεις, προτάσεις επί του περιεχομένου και της μορφής, ενδελεχές
πέρασμα του κάθε κειμένου για εντοπισμό ορθογραφικών και συντακτικών ατοπημάτων, συμβολή στη διάδοση του ιστολογίου. Η βοήθεια δεν περιορίζεται στα παραπάνω αλλά περιλαμβάνει και όλα εκείνα τα μαγικά συστατικά, συχνά δύσκολα στην περιγραφή, που συνθέτουν την ανθρώπινη επαφή· έμπνευση, θραύσματα συζητήσεων, βόλτες βραδινές στην πόλη, βιώματα και νήματα, καθημερινότητα. Κυρίως γι' αυτά διατυπώνεται αυτό το ευχαριστώ.

No14Me = No One For Me = Κανείς Για Μένα

Φαντάζομαι πως το όνομα του μπλογκ έρχεται σε αντίθεση με αρκετούς από τους βασικούς κανόνες του μάρκετινγκ λόγω μιας πιθανής σύγχυσης που προκαλεί ο συνδυασμός αριθμών και γραμμάτων. Ας είναι. Οι τότε συνθήκες επέβαλαν μια νέα αρχή και το όνομα αυτό, που ακροβατεί επάνω στο λεπτό νήμα που χωρίζει την πίστη στο Εγώ από τη θλίψη της μοναξιάς, ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό. Τρία χρόνια μετά υπάρχουν αρκετοί...

Μετά τις ευχαριστίες και τις εξομολογήσεις έφτασε η στιγμή να καθορίσω το δώρο που θέλω να μου κάνετε! Σας ζητώ λοιπόν να μου προτείνετε ένα βιβλίο (όποιος θέλει και παραπάνω μπορεί, χατίρια δε χαλάω!) Χωρίς να βγείτε στα μαγαζιά και δίχως να ξοδέψετε χρήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το δώρο σας στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση!
http://no14me.blogspot.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα