Ξεκαθάρισμα ναρκέμπορων στο Κορωπί: «Προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία» λέει ο δήμαρχος

Σκηνές που θυμίζουν Κολομβία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από κατάστημα ΚΕΠ στο Κορωπί όπου ανυποψίαστοι πολίτες περίμεναν να εξυπηρετηθούν…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ένα άτομο το οποίο επέβαινε σε ένα ασημί Opel Astra έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν οδηγό που επέβαινε σε λευκό Audi S3. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν καραφλό άνδρα με μούσι ο οποίος φορούσε

μαύρη ζακέτα και άνοιξε πυρ εναντίον του θύματος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ ο δράστης έγινε «καπνός».

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο σημείο και περίμενε το θύμα του.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης κάνει λόγο για συμμορίες Αλβανών που διαπληκτίζονται για το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει ότι εδώ και χρόνια επισημαίνει το πρόβλημα στις αρχές: «Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; Έντεκα χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κ. Κιούσης πρόσθεσε: «Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά»….

Πηγή: newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα