Βρόμικο επικοινωνιακό παιχνίδι με τις συγκεντρώσεις, παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

08:03 4/7/2015 - Πηγή: Antinews

Βρόμικο επικοινωνιακό παιχνίδι με τις συγκεντρώσεις, παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέοντας ότι στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν 200 χιλιάδες κόσμου ή 300.000. Σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να επηρεαστεί η κοινή γνώμη, τα ΣΥΡΙΖΟτρολ έχουν ξαμοληθεί στο διαδίκτυο και οι δημοσιογράφοι και οπαδοί της δραχμής έχουν πάρει σβάρνα τις πιάτσες και διαδίδουν πόσο μεγάλη ήταν η συγκέντρωση του

«όχι» και πώς νίκησαν κατά κράτος το «ναι» στο Καλλιμάρμαρο.

Παίζοντας για άλλη μια φορά ύπουλα και αδιαφορώντας για τον διχασμό που προκαλούν και τον φανατισμό που καλλιεργούν.

Το Antinews ήταν και στις δύο συγκεντρώσεις και έχει συγκεκριμένη άποψη για το πόσο μεγάλη ήταν η μία και πόσο η άλλη συγκέντρωση. Πήγαμε στο Σύνταγμα και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι σε καμιά περίπτωση δεν ήταν στην συγκέντρωση ούτε 30 χιλιάδες, πόσο μάλλον 300. Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο ψέμα, μια παραπληροφόρηση που δεν πρέπει να περάσει στον κόσμο γιατί είναι ύπουλο χτύπημα. Επιχειρούν να φανατίσουν και να συσπειρώσουν τον κόσμο τους διαδίδοντας ανοησίες.

Από την άλλη, στο Καλλιμάρμαρο δεν έχει σημασία ο αριθμός του κόσμου. Όταν έβλεπες ανθρώπους να κλαίνε και άλλοι να τους παρηγορούν. Όταν έβλεπες ανθρώπους με αξιοπρέπεια να τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν την ευρωπαϊκή κατάκτηση της χώρας ε τότε δεν έχει καμιά σημασία το… μέγεθος. Ούτε έχει σημασία να αντιπαραβάλεις τις συγκλονιστικές ομιλίες ανθρώπων του μόχθου, επιχειρηματιών που πέτυχαν γιατί στρώθηκαν στη δουλειά και πολιτών που νιώθουν συγκλονισμένοι γιατί βλέπουν την Ελλάδα να διολισθαίνει σε μια πολύ επικίνδυνη πορεία, με τις ανοησίες του Τσίπρα ή με τις συναυλίες των γνωστών επαγγελματιών τραγουδιστών που έκαναν καριέρα στις διαδηλώσεις.

Την απάντηση δεν θα την δώσει η πλατεία. Θα την δώσει ο λαός που βλέπει να έρχεται η καταστροφή και πρέπει να την αποτρέψει. Η Ελλάδα δεν αντέχει να διαλυθεί επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι της πολιτικής θέλουν να την καταστρέψουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
300.000 χιλιαδες κοσμο στο συνταγμα για το οχι
Τυχαία Θέματα