Βουτάει στα βαθιά ο ανακριτής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο και τους 11 πολίστες της Εθνικής ομάδας που τον κατηγορούν για απιστία σε βαθμό κακουργήματος λόγω της μη καταβολής 250.000 ευρώ.

Το θέμα που αποκάλυψε πρώτο το antinews.gr στις 25 Νοεμβρίου του 2013 έφτασε με την διαδικασία του κατεπείγοντος στο γραφείο του ανακριτή ο οποίος και κάλεσε ήδη τους πρώτους τρεις παίκτες και να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μάζη, Αντώνη Βλοντάκη και

Κώστα Κοκκινάκη που θα μεταβούν στον ανακριτή Τετάρτη και Πέμπτη προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση και να υποστηρίξουν τους λόγους που κατέθεσαν τις μηνύσεις.

Ανάλογες κλήσεις αναμένονται και για τους υπόλοιπους παίκτες που συνυπέγραψαν την μήνυση ενώ στη συνέχεια θα κληθεί ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας . Θα ακολουθήσει η απόφαση του ανακριτή αν θα απαγγείλει κατηγορία στον πρόεδρο της ΚΟΕ. Στην περίπτωση αυτή θα εκπέσει όλων των αξιωμάτων του μέχρι να γίνει το δικαστήριο και βγει η τελεσίδικη απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ με δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει «σκευωρία» την κίνηση αυτή ενώ μίλησε για σκοπιμότητα την οποία θα αποκαλύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα