Βλέπει μπροστά... ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς είναι πολλά χρόνια μπροστά. Τον έχουμε αδικήσει, ο άνθρωπος αυτός δεν υπάρχει. Κι αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Μόλις χθες μάθαμε γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε.

Τον λοιδορήσαμε για την «ελληνική NASA» που ανακοίνωσε. Για την διαστημική υπηρεσία που θέλει να φτιάξει αλλά ήρθε η πραγματική NASA, η αμερικανική υπηρεσία να μας βάλει σε τάξη και να δικαιώσει τον Παππά.

Όχι έναν ή δύο αλλά 7 κατοικήσιμους πλανήτες βρήκαν οι επιστήμονες και κανείς δεν είναι σε θέση

να πει αυτή τη στιγμή αν υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν εκεί, αλλά όλα είναι πιθανά. Και η ελληνική διαστημική υπηρεσία θα έρθει να πάρει μέρος στο τιτάνιο αυτό έργο που ξεκινά για την κατάκτηση του διαστήματος.

Γιατί όχι να φτιάξουμε κι ένα ελληνικό διαστημόπλοιο και με κυβερνήτες τον Παππά και τον Καμμένο να ψάξουμε για τους... Συριζαίους εξωγήινους. Να τους φέρουμε στην Ελλάδα να ενισχύσουν το εδώ κόμμα της χαράς.

Απ' ότι μαθαίνουμε ο υπουργός Άμυνας βρίσκεται σε μεγάλη έκθεση με εξοπλιστικά προγράμματα νέας γενιάς στην Αραβία. Λέτε οι κελεμπίες να έφτιαξαν και κανένα διαστημόπλοιο να το «καβαλήσουμε» και να πάμε στους νέους πλανήτες;

Ίσως να έρθει μια ημέρα που θα ζήσουμε το όνειρό μας. Όλοι οι ψευτοαριστεροί, ψευτόμαγκες και αρχιψεύταροι που μας κυβερνούν, να μας αδειάσουν τη γωνιά. Τώρα που το διάστημα χωράει πολλούς μπορούν οι Συριζαίοι και οι ψεκασμένοι να μετακομίσουν να τελειώνουμε. Άλλωστε έχουν μαζευτεί πολλά... ούφο στην κυβέρνηση, καιρός είναι να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους.

Α ρε Παππά είσαι μεγάλος. Το σχέδιο που εκπόνησε είχε στόχο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα