Βασιλικές απιστίες στην Ισπανία

Ο βασιλιάς της Ισπανίας είναι ένας γυναικάς, που κάποτε τα έριξε και στην πριγκίπισσα Νταιάνα, όταν αυτή ήταν σε διακοπές με τον σύζυγό της στην Μαγιόρκα το 1980.

Αυτά ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο, που προκαλεί έντονες συζητήσεις στην καθολική Ισπανία.

Όπως αναφέρει, ο Juan Carlos είναι ένα «επαγγελματίας ερωτύλος», που είχε δεκάδες ερωτικές περιπέτειες, και που έχει να κοιμηθεί μαζί με τη γυναίκα του εδώ και 35 χρόνια. Ούτε καν το γήρας δεν τον έχει αλλάξει, αφού σύμφωνα με το βιβλίο, ο 74χρονος μονάρχης παίρνει καθημερινά ενέσιμες βιταμίνες, και κάνει αντιγηραντικές

θεραπείες.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Η Μοναξιά της Βασίλισσας», και το έγραψε η Pilar Eyre.

Ο ισχυρισμός του βιβλίου για σχέση του Ισπανού βασιλιά με την πριγκίπισσα της Αγγλίας, έρχεται ως συνέχεια σε κάποιους άλλους ισχυρισμούς που έκανε το 2004 η Λαίδη Colin Campbell, ότι η πριγκίπισσα τα έφτιαξε με τον βασιλιά τον Αύγουστο του 1986.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, η βασίλισσα Σοφία δεν μοιράζεται τη συζυγική κλίνη από το 1976, και παραμένει παντρεμένη χάρη στην αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος.

Μάλιστα, όπως λέει η  Pilar Eyre, η Σοφία έπιασε στα πράσα τον άνδρα της, με την Ισπανίδα ηθοποιό Sara Montiel, στο εξοχικό ενός φίλου τους στο Τολέντο, το 1976.

Η 73χρονη σήμερα Σοφία, αναγκάστηκε μάλιστα την επόμενη μέρα να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, στα πλαίσια του βασιλικού πρωτοκόλλου, πριν φύγει θυμωμένη από το παλάτι, παίρνοντας μαζί της τα παιδιά τους.

Κάποιοι την συμβούλεψαν να μην προχωρήσει σε διαζύγιο, αν δεν ήθελε να καταλήξει να πληρώνεται για να «ζωντανεύει τα διάφορα πάρτι των νεόπλουτων».

«Ο ρόλος της βασίλισσας είναι θλιβερός, πρόκειται για την πιο μοναχική γυναίκα της Ισπανίας…  είναι μια γυναίκα προδομένη, και πληγωμένη, με έναν έγγαμο βίο τραγωδία», λέει η συγγραφέας, προσθέτοντας πως, «όσους φίλους του βασιλιά συνάντησα, μου είπαν ότι δεν τη συμπαθούν».

Τέλος, μέχρι και πέρσι, όταν ο βασιλιάς συνέρχονταν από μια αφαίρεση όγκου στον πνεύμονα, είχε δεσμό με μια 25χρονη Γερμανίδα διερμηνέα.

Μόλις ολοκλήρωσε το βιβλίο της, η Eyre απολύθηκε από το ισπανικό κανάλι Telecinco.

The Daily Mail

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2090388/King-Spain-serial-womaniser-pass-Princess-Diana.html

S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα