Τσίπρας: Θα μετατρέψω την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης

Το γάντι που του πέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την αήθη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη εναντίον του οποίου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής μετά το Πάσχα, σήκωσε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο με παρέμβασή του στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός εγκάλεσε

τον πρόεδρο της ΝΔ για πρωτοφανή αντιπερισπασμό γιατί όπως είπε αποφεύγει να συζητήσει τα σοβαρά και τα μεγάλα.

Στο ίδιο πλαίσιο ανακοίνωσε ότι οποτεδήποτε καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής εναντίον μέλους της κυβέρνησης, εκείνος θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου όπως είπε να συζητάμε για 3 ημέρες εδώ "για τα θαλασσοδάνεια που θέλετε να κρύψετε και τα επιδόματα που θέλετε να περικόψετε".

Ο κ. Τσίπρας πάντως για μια ακόμη φορά παρέσχε πλήρη στήριξη στον υπουργό του αποδίδοντας το ύφος και τις προκλητικές του δηλώσεις στο ότι είναι... αψύς και Σφακιανός.

Η απάντηση της ΝΔ στην κάλυψη Πολάκη

Με αφορμή την κάλυψη που παρέσχε ο Αλέξης Τσίπρας στον Παύλο Πολάκη η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να απομακρύνει τον χυδαίο και φαύλο Παύλο Πολάκη. Αντ’ αυτού επέλεξε να τον καλύψει πλήρως. Πήγε στη Βουλή για να επιβεβαιώσει ότι ηγείται της κυβέρνησης των Πολάκηδων και όχι των πολλών.

Ας ετοιμάζει από τώρα την απολογία του. Για τα ψέματα, τους φόρους, τις εθνικές υποχωρήσεις, την υπονόμευση των θεσμών και πάνω απ’ όλα για τη χυδαιότητα, τον διχαστικό λόγο και την τοξικότητα με τα οποία σημάδεψε τη δημόσια ζωή".

Κ. Μητσοτάκης: Δε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη

"Δε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που εγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό".

Αυτήν την απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε στη Νεμέα με δημοσιογράφους, όταν ερωτήθηκε για το κατά πόσο η σημερινή αντίδραση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη

Πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μόλις ανοίξει η Βουλή μετά τις γιορτές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε ο ίδιος λίγο πριν αναχωρήσει από το Κοινοβούλιο για να συναντήσει τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την θέση του Προέδρου της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, εάν ο κ. Τσίπρας θέλει debate, ας έρθει στην Βουλή να κάνουμε τριήμερο debate.

Όπως τόνισε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες "μετά το Πάσχα ξεκινάει η Εβδομάδα των παθών για τον κ. Τσίπρα" αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά του κ. Πολάκη όταν ανοίξει η Βουλή. "Για εμάς συγγνώμη δεν υπάρχει. Είτε θα τον αποπέμψει είτε θα τον πάρει αγκαλιά τον κ. Πολάκη" υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφορμή για την πρόταση μομφής της ΝΔ στάθηκε η επίθεση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στο πρόσωπο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Ο κ. Μητσοτακης μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια στη Βουλή χαρακτήρισε ανεκδιήγητο τον Παύλο Πολάκη που επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον κ. Κυμπουρόπουλο.

"Τον κατηγόρησε ανοιχτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για τα άτομα με αναπηρία για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για άνθρωπο που η προσωπική του διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι αντιλαμβάνεστε την κοινωνία ισότητας και ισορροπιών;", επεσήμανε. "Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά… Ως εδώ. Τον Στέλιο τον γνώρισα προσωπικά πριν κάποιους μήνες. Δεν του χαρίστηκε κανείς, δεν έχει την ανάγκη μας. Εμείς έχουμε την ανάγκη του δικού του παραδείγματος. Είναι ζήτημα που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής. Είναι ζήτημα ποιότητας και ήθους στο δημόσιο διάλογο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών. Που ξεπερνά τα οικονομικά προβλήματα. Με ποιους θέλουμε να προχωρήσουμε και ποιους θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του Πολάκη. Αμέσως μετά το Πάσχα η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη και ελάτε όλοι σας να τον υπερασπιστείτε, αν θέλουμε μια πραγματική Ελλάδα των πολλών ή των Πολάκηδων", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Παράλληλα, έριξε το γάντι στον πρωθυπουργό. "Ντιμπέιτ δεν θέλατε κ. Τσίπρα , φέρτε το ντιμπέιτ εδώ και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά. Εξάλλου ένα και το αυτό είστε", σημείωσε

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε αναφέρει:

"Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας", σχολίασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως κοινοβουλευτικά, είτε πρόκειται για πρότασης μομφής (κατά προσώπου) είτε για ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, διεξάγεται τριήμερη συζήτηση στην Βουλή, ενώ ακολουθεί ονομαστική ψηφοφορία και στις δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η κυβέρνηση μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης της Bουλής με γραπτή ή προφορική δήλωση του πρωθυπουργού στη Bουλή. H συζήτηση αρχίζει δύο ημέρες μετά από την υποβολή της και ολοκληρώνεται με ονομαστική ψηφοφορία επί των παρόντων και όχι μικρότερη των δύο πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

Επιμένει ο Παύλος Πολάκης για Κυμπουρόπουλο - "Πολιτική κριτική έκανα"

Επιμένει στην ουσία της θέσης του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο ίδιος λέει τώρα πως η επίμαχη ανάρτηση για τον κ. Κυμπουρόπουλο ήταν "πολιτική κριτική" ενώ μετά την απλόχερη κάλυψη που του πρόσφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια, υποστηρίζει πως τον έχει στοχοποιήσει προσωπικά η ΝΔ.

Ο ίδιος απέφυγε να πει οτιδήποτε για τις δηλώσεις Νίκου Φίλη ο οποίος τον "άδειασε" πλήρως.

Εξερχόμενος από την Βουλή ο κ. Πολάκης δήλωσε: "Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε νιώθω την ανάγκη να κάνω την εξής δήλωση. Αντιπαρέρχομαι την προσπάθεια συνειδητής στοχοποίησής μου από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά και διαστρέβλωση των όσων έγραψα και επανέρχομαι στην πολιτική ουσία του ερωτήματος.

Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος το οποίο αυτό υπηρετούμε και αυτό χτίζουμε οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία; Αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών άρα το ερώτημα το οποίο προκύπτει προς τη Νέα Δημοκρατία και προς τον κ. Κυμπουρόπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα όπως είναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές διαδικασίες για την πρόσληψη κι άλλες ανακουφιστικές διατάξεις, αν αυτά τα θεωρούν χαρές και θέλουν να τα καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής που υπηρετεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και συμβάλλει στην άρση των διακρίσεων και στην κοινωνία των ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία. Εγώ διατύπωσα μια πολιτική κριτική σε μία δήλωση η οποία έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς ο κ. Κυμπουροπουλος κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο, το ερώτημα είναι αυτό που διατύπωσα πριν. Αυτά τα θετικά μέτρα άρση των διακρίσεων που δημιουργούν την κοινωνία των ίσων ευκαιριών αν τα θεωρούν χαρές που θέλω να τα καταργήσουν ή όχι ."

Κυμπουρόπουλος προς Πολάκη: Μικρότητα η ανάρτηση του ΦΕΚ

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη για την εναντίον του επίθεση, επειδή έκανε χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί στο ΕΣΥ ως ΑμΕΑ, έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Κυμπουρόπουλος τόνισε πως βρίσκεται στη θέση αυτή μετά από μια διαδικασία υπό κρίση, σημειώνοντας ότι έχει περάσει από επιτροπή, έχει αξιολογηθεί και διορίστηκε μετά από 7 μήνες.

Αναλυτικά η απάντησή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

"Είναι μικρότητα να ανεβεί το ΦΕΚ. Ακολούθησα μια νόμιμη διαδικασία που υπήρχε κρίση, αξιολόγηση και σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι εγώ βρίσκομαι κάτω από μια διαδικασία υπό κρίση. Δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου, άρα έχω περάσει από μια επιτροπή, η επιτροπή με αξιολόγησε πέρασα από μια διαδικασία 7-8 μηνών μέχρι να γίνει ο διορισμός μου. Δεν είναι μια μέρα σηκώθηκε ένα τηλέφωνο, χρησιμοποίησα ένα νόμο και την επόμενη μέρα μπήκα. Αυτά χρειάζονται κόπο, προσπάθεια κανείς δεν μίλησε ότι δεν χρειάζονται κάποια υποστήριξη για να φτάσουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Υπηρεσίες για όλους, για όλους τους ανθρώπους που έχουνε ανάγκη, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους εργαλεία, τις δικές τους δυνάμεις για να μπορούν να κάνουν την εργασία τους, την οικογένειά τους, να έχουν το σπιτικό τους, να κάνουν τα ταξίδια τους, να κυκλοφορήσουν σε ένα κράτος και να έχουν την προσβασιμότητα σε υπηρεσίες, δομές υγείας, εκπαίδευση. Η προσβασιμότητα δεν είναι μια θέση σε ένα νοσοκομείο, η προσβασιμότητα είναι παντού και αυτό απουσιάζει.

Όταν πέρασα στην Ιατρική Σχολή η προσβασιμότητα των κτιρίων ήταν ένα 15%, έτρεχα σε τεχνικές υπηρεσίες, στον πρόεδρο της σχολής για να μπορέσω να κάνω πιο προσβάσιμη τη σχολή. Όταν έφυγα από τη σχολή, η σχολή είχε γίνει με δικιά μου παρέμβαση ένα 85% προσβάσιμη. Αυτό θέλει κόπο, χρόνο και ξόδεμα του δικού μου ελεύθερου χρόνου για να κάνω κάτι το οποίο είναι απαραίτητο. Αυτά δεν τα ξέρει κανένας, τα λέω γιατί είναι μια πορεία η οποία είναι πολύ μικρή σταγόνα το ΦΕΚ που ανέβηκε και αυτό δεν είναι ντροπή, είναι άδικο γιατί χάνουμε την ουσία. Η ουσία είναι αλλαγή και η ουσία είναι να φτιάξουμε τα πράγματα έτσι ώστε να είναι λειτουργικά και προσβάσιμα".

Αργότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε:

"Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός" δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος και πρόσθεσε:

"Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι' αυτό θα παλέψω".

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη - Στα όριά τους οι βουλευτές

Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, επιδεικνύοντας τραμπουκοειδή συμπεριφορά έχει φέρει πολλάκις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στα όριά τους.

Μετά την ανοίκεια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ Στέλιου Κιμπουρόπουλου, γιγαντώθηκε η οργή και πύκνωσαν οι φωνες μέσα στην Κουμουνδούρου που λένε στον Αλέξη Τσίπρα, "Ως εδώ".

Ο κ. Τσίπρας φέρεται να τηλεφώνησε μεν στον Παύλο Πολάκη, αλλά σημασία έχει ότι του παρείχε πλήρη κάλυψη στη Βουλή, δε, ενώ ανακοινώνοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής που προτίθεται να καταθέσει η Ν.Δ εναντίον του σε ψήφο εμπιστοσύνης για την Κυβέρνηση, καταρχάς καταδεικνύει ότι φοβάται "διαρροές" της κοινοβουλευτικής του ομάδας η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής της με την προκλητική συμπεριφορά του … αψύ Σφακιανού.

Οι δημόσιες αντιδράσεις εναντίον του Π. Πολάκη, όπως διατυπώθηκαν, πρωτίστως από τον Νίκο Φίλη και ακολούθως από Στ. Κούλογλου, Γ. Μπαλάφα κλπ, είναι χαμηλότερων ντεσιμπέλ από αυτές που εκδηλώνονται εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα Πολάκη πάντως είναι προφανές ότι έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου και σε ό,τι αφορά την αλλαγή της ατζέντας: Και τούτο διότι ο κ. Τσίπρας επιθυμούσε να επιμείνει σε ντιμπειτ με τον Κ. Μητσοτάκη και να κρατήσει ψηλά τα περί ...αντικοινωνικής ατζέντας της ΝΔ.

"Αδειάζει" Πολάκη ο Νίκος Φίλης

"Αστοχία" χαρακτήρισε το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νίκος Φίλης. Αδειάζοντας πλήρως τον Παύλο Πολάκη ο κ. Φίλης κάλεσε τον υπουργό να επανορθώσει λέγοντας πως με το σχόλιό του "δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και την προσπάθεια των ΑμΕΑ να ενταχθούν στην κοινωνία".

Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας "πιστεύω πως ερμηνεύω τα συναισθήματα και τις απόψεις όλων των συναδέλφων μου".

Σάλος από την αήθη επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο

Σάλο έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο και κατηγόρησε επειδή διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ.

Η αρχική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στυλιανό Κυμπουρόπουλο:

Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν και την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά η οποία έγραψε συγκεκριμένα "Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…"


Fofi Gennimata@FofiGennimata

Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη.
Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…

Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ: Οι δηλώσεις Πολάκη συνιστούν ρατσιστικό λόγο

"Η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία" τονίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) σε ανακοίνωσή της.

Μάλιστα όπως γνωστοποιεί η ΕΣΑμεΑ, προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα.

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική διαδικασία κατά Πολάκη από τον Ιατρικό Σύλλογο

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασής του, αποφάσισε την αυτεπάγγελτη κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας, κατά του ιατρού (και αναπληρωτή υπουργού Υγείας) Παύλου Πολάκη, για δηλώσεις του αναφορικά, με το μέλος του ΙΣΑ Σ. Κυμπουρόπουλου.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ, ανακύπτει ζήτημα κατεπείγοντος, με δεδομένο την πρωτοφανή δημόσια επίθεση συναδέλφου κατά συναδέλφου, αλλά και την έκταση που έχει πάρει το θέμα στην ελληνική κοινωνία.

Έγινε πρόταση για το σχηματισμό πειθαρχικού φακέλου και την άμεση αποστολή εγγράφου στον ιατρό Π. Πολάκη για τις έγγραφες απόψεις του, όσον αφορά στη σκοπιμότητα της ανάρτησής του κατά συναδέλφου ΑΜΕΑ, κατά πόσο συνάδει ενόψει του περιεχομένου της, με την προβλεπόμενη από τη διάταξη του άρθρου 21 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (ΚΙΔ- ν. 3418/2005) υποχρέωση κάθε ιατρού να διατηρεί καλές επαγγελματικές σχέσεις με τους συναδέλφους του, να βοηθά αυτούς πρόθυμα και να μην τους επικρίνει δημοσίως. Καθώς και με τη βασική υποχρέωση του ιατρού να απόσχει από κάθε πράξη που είναι δυνατόν να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του ιατρού και να κλονίσει την πίστη του κοινού προς το ιατρικό επάγγελμα, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την επαγγελματική του συμπεριφορά, ώστε να καταξιώνεται στη συνείδηση του κοινωνικού συνόλου και να προάγει το κύρος και την αξιοπιστία του ιατρικού σώματος, συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύει κάθε ιατρός όχι μόνον κατά την άσκηση του επαγγέλματός του, αλλά και στο πλαίσιο της γενικότερης κοινωνικής έκφανσης της προσωπικότητάς του(άρθρο 2 του ΚΙΔ).

Ο ΙΣΑ σημειώνει ότι στη διάταξη του άρθρου 321 του ν. 4512/2018 ορίζεται ότι : "Σε περίπτωση καταγγελίας για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο έλαβε χώρα σε διαφορετικό Σύλλογο από το Σύλλογο εγγραφής, αρμόδιο για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και για την εκδίκαση και την επιβολή ποινής ή την απαλλαγή είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου που τελέστηκε το παράπτωμα".

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
τσιπρας, αλέξης τσίπρας, νεα δημοκρατια, αήθη, πασχα, βουλη, επιδοματα, εγινε, συριζα, νέα, μητσοτακης, μίμηση, ελλαδα, twitter, ψηφοφορία, αμεα, φεκ, facebook, αήθης, εσαμεα, αθηνα, capital, κινηση στους δρομους, διορισμος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, αλλαγη ωρας 2012, ογα επιδοματα, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, παραπολιτικα, κοινωνια, αλέξης τσίπρας, βουλευτες, το θεμα, αμεα, δημοκρατια, εθνικη, εργασια, εργαλεια, ηθικη, θεμα, ιατρικη, ονειρα, παιχνιδια, πλαισιο, σημερινη, τηλεφωνο, φεκ, ψεματα, capital, αγκαλια, αήθης, ανθρωπος, αναπηρια, αξιοπρεπεια, αφορμη, εβδομαδα των παθων, βεμπερ, βρισκεται, γινει, γινεται, δεδομενο, δημοσιο, δηλωση, δηλωσεις, δηλητηριο, εγινε, εγγραφες, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, εκπαιδευση, ελπιδα, εβδομαδα, εσαμεα, ιδιο, υπηρεσιες, υφος, κυβερνηση, κινηση, λαθος, λογο, μαξιμου, μίμηση, μηνες, μητσοτακης, μορια, νεμεα, νικο, ντροπη, οικογενεια, ορια, ουσια, πεδιο, πιστη, προβληματα, συγκεκριμενα, συζητηση, συγχρονο, ταξιδια, τιμη, τριημερο, φορα, χυδαιο, χυδαιοτητα, ψηφοφορία, αήθη, χωρα, ιατρικο, νοσοκομειο, οργη, παυλος, θελω να, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα