Τράγκας: Eπιδιώκουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τη φωνή μας, τη φωνή του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Σίγουρα όλες οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, όπως εκτιμά το ευρύ κοινό και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, είναι πειραγμένες συνταγές. Εξυπηρετούν το μέσο ενημέρωσης ή το κόμμα που τις παραγγέλλει. Φανταστείτε ξαφνικά να έπαιρνε ο ΣΚΑΪ μια δημοσκόπηση με δεύτερο κόμμα τη «μαύρη» Δημοκρατία του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα

μετέδιδε αυτή τη δημοσκόπηση. Επομένως υπάρχει μια βάσιμη καχυποψία ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις μαγειρεύονται έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται με την γενικότερη κυβερνητική προπαγάνδα και τα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να μελετώνται τα στοιχεία τους, γιατί οι εταιρίες φροντίζουν να κοινοποιούνται μέσα στις δημοσκοπήσεις και ορισμένα πραγματικά στοιχεία για να μην πλήττεται θανάσιμα το κύρος τους.

Η δημοσκόπηση της Pulse που μετέδωσε χθες ο ΣΚΑΪ, φυσικά υπογράμμισε την πολιτική κυριαρχία του κυρίου Μητσοτάκη, αλλά άφησε να φανεί λίγο η ελεύθερη πτώση του σε όλη την κοινωνία και για όλα τα θέματα. Ένας στους δύο, το 47% αποτιμά ως θετικά τα μέτρα κατά της πανδημίας, το άλλο όμως 47% εκτιμά ότι ήταν αρνητική η κυβέρνηση σε όσα έκανε για την πανδημία. Ακόμη, αυτή η δημοσκόπηση βγάζει 12 μονάδες μπροστά την ΝΔ, πράγμα που δείχνει ότι ο κύριος Μητσοτάκης και το κόμμα του είναι σε ελεύθερη πτώση, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι δημοσκοπήσεις, η μια μετά την άλλη, στο πρόσφατο παρελθόν έδειχναν να προηγείται η ΝΔ με 16, 17 και 18 μονάδες. Το 7,5% των ερωτηθέντων απάντησε «άλλο κόμμα» και το 10,5% απάντησε ότι είναι «αναποφάσιστο». Δηλαδή έχει αποσπαστεί ένα 18% από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, που η δημοσκόπηση τα θέλει να είναι ακόμα σταθερά, όπως το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 4,5% και η ΜεΡΑ25 με 3%. Και είμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»! Αντιλαμβάνεστε πολύ εύκολα γιατί επιδιώκουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τη φωνή μας, τη φωνή του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», και γιατί δεν θέλουν να διαδοθούν και να απλωθούν σε ολόκληρο τον κόσμο τα μηνύματά σας και οι αντιδράσεις σας.

Σε όλη την χώρα υπάρχει πικρία και δυσαρέσκεια για την οικονομική κατάσταση, για την απανθρωπιά της κυβέρνησης και για την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο «φυλακισμένος» κόσμος. Σε καμία δημοσκόπηση, όπως έχετε παρατηρήσει, δεν τοποθετούν ερωτήματα για την οικονομική ύφεση, τη φτώχεια και την ένδεια που επικρατεί, καθώς και για την άποψη του κόσμου για τα εθνικά και πατριωτικά θέματα. Κανένας δημοσκόπος δεν ρωτάει.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπάρχων πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα αποκρύβουν από τον Ελληνικό λαό το τεράστιο πρόβλημα που έρχεται λόγω όξυνσης του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα. Σε λίγα χρόνια ο πληθυσμός θα έχει συρρικνωθεί, ενώ η πολυπτωχευμένη Τουρκία, με οικογένειες που δεν έχουν να φάνε, θα έχει πληθυσμιακή έκρηξη και η πλειονότητα του πληθυσμού θα είναι νέοι άνθρωποι γύρω στα 30. Η οικονομική κρίση στην Τουρκία θα οδηγήσει πιθανότατα σε σύγκρουση με την Ελλάδα στο Αιγαίο. Η Τουρκία θα εξάγει την οικονομική κρίση της και θα την μετατρέψει σε εθνική αναμέτρηση.

Η Άγκυρα αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα τη σθεναρή στάση των Αμερικανών και των Γάλλων λόγω της στενής συνεργασίας που έχει με τη Μόσχα. Ωστόσο, κάποια στιγμή η διαφορά της Τουρκίας με την Ελλάδα και η σταθεροποίηση των συνόρων στην Ανατολική Μεσόγειο θα αποτελέσει το βασικό επιχείρημα των Γερμανών που προωθούν προκλητικά και συστηματικά τα επεκτατικά σχέδια του Ερντογάν. Ήδη ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας στα κατεχόμενα του Κυπριακού Βορρά, ΕρσίνΤατάρ, δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει στη Γενεύη σχέδιο για δύο αυτοτελή κράτη αποκλείοντας οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις για επανένωση και κοινή πορεία της επί δεκαετίες διχοτομημένης Κύπρου.

Όπως έκαναν στο νησί της Αφροδίτης με την de facto παραμονή ισχυρών δυνάμεων στρατού, έτσι θα κάνουν και στην περιοχή του Αιγαίου με τις καθημερινές επί σειρά ετών παραβιάσεις του εναέριου χώρου και τις αλλεπάλληλες Navtex που δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τεράστιες θαλάσσιες περιοχές. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εκεί οδηγούνται τα πράγματα από την «μαύρη» ΝΔ και τον υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: crashonline.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τράγκας, Eπιδιώκουν, Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι,tragkas, Epidiokoun, kinimatos eleftheroi anthropoi