Τους διχάζει η «Ελιά», τους ενώνει ο Καμίνης

Τη στήριξή του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Καμίνη εξέφρασε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη συνάντηση που είχε με τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο εκ νέου για τον δήμο της Αθήνας. Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις δηλώσεις του εξήρε τη διοίκηση Καμίνη και ευχήθηκε να συνεχίσει το «δημιουργικό του έργο». «Πορευόμαστε ενώνοντας δυνάμεις» σημείωσε με νόημα ο Γιώργος Καμίνης.

Υπενθυμίζεται

ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Καμίνης είχε δεχτεί την επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη και είχε εκφραστεί με αυτό τον επίσημο τρόπο η εκ νέου στήριξη της ΔΗΜΑΡ στο συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη.

Σε αντίθεση με το Δήμο Αθηναίων και γενικότερα το χώρο της αυτοδιοίκησης όπου σε πολλές περιπτώσεις αναμένεται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να (ξανα)βρεθούν στο ίδιο μετερίζι και να διεκδικούν από κοινού την ψήφο των πολιτών όπως συμβαίνει στην πρωτεύουσα, στις ευρωεκλογές κανονικά συνεχίζουν τα επιτελεία τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ τους δικούς τους σχεδιασμούς.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου ετοιμάζονται για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, το θέμα της καμπάνιας της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές αναμένεται να απασχολήσει την Κεντρική επιτροπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Όπως φαίνεται οι σχέσεις του Φώτη Κουβέλη εξομαλύνονται με αρκετούς απ’ τους διαφωνούντες του κόμματος που ήθελαν συμπόρευση με τους 58 και το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έμεινε ανοιχτό να είναι ακόμα και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός που παρά την αρνητική στάση της ΔΗΜΑΡ πήγαινε ανελλιπώς μέχρι σήμερα στις εκδηλώσεις των 58 προκαλώντας εκνευρισμό στο επιτελείο του Φώτη Κουβέλη. Την ίδια ώρα η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να συνεχίσει το σαφάρι των μεταγραφών στελεχών που προέρχονται απ’ το ΠΑΣΟΚ. Σ’ αυτή την κατηγορία εμπίπτει και η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά που αποχώρησε απ’ το ΠΑΣΟΚ και φέρεται διατεθειμένη να κάνει τη διαδρομή Χαριλάου Τρικούπη – Αγίου Κωνσταντίνου.

Την ίδια ώρα φαίνεται επίσης να εξομαλύνεται το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την κίνηση των 58 με αφορμή την κατάργηση της λίστας των ευρωβουλευτών. Οι επαφές για τη συγκρότηση του κοινού ψηφοδελτίου έχουν πυκνώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα