Τουριστικό success story στην Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια

Τουριστικό success story στην Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια, βλέπει ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός TUI ο οποίος διακινεί εκατομμύρια τουρίστες σε όλο τον κόσμο. Ο επικεφαλής του κορυφαίου Tour Operator, Πίτερ Λονγκ, που ήρθε στην Ελλάδα, είπε ότι του χρόνου η TUI

θα αυξήσει κατά 300.000 τουρίστες τον αριθμό των επισκεπτών που διακινεί προς την Ελλάδα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό τους σε πάνω από τα 2 εκατομμύρια τουρίστες.

Ο πρόεδρος των εν Ελλάδι Τουριστικών Πρακτόρων, Γιώργος Τελώνης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπογράμμισε, ότι τέτοιες εκτιμήσεις-αναφορές θα συμπαρασύρουν και άλλους μεγάλους «παίκτες» να κατευθύνουν και οι ίδιοι περισσότερο τουρισμό προς τη χώρα μας.

Όπως επισήμανε ο κ.Τελώνης, αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα αναμένεται και εξαιτίας της αναταραχής στην Αίγυπτο.

Η TUI, όπως τονίζει ο κ. Τελώνης, αναγνωρίζει τη βελτίωση του κλίματος στη χώρα μας και τον θετικό αντίκτυπο που αυτό έχει στις αγορές του εξωτερικού. Όπως είπε, αυτό που μένει στη χώρα μας είναι να βελτιώσει τις υποδομές της (τόπους υποδοχής τουριστών) προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη τουριστική κίνηση και την επόμενη περίοδο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Με μια Ελλάδα που δεν γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο για τα επεισόδια στο κέντρο. Με μια Ελλάδα που είναι ικανή να παρέχει καλές υπηρεσίες ακόμη και σε χαμηλές τιμές και με τους Έλληνες να έχουν καταλάβει ότι ο τουρισμός μπορεί να είναι το εφαλτήριο εξόδου από την κρίση, σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλά καλά.

Οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της TUI είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της Ελλάδας, που κάποιοι θέλουν να δυναμιτίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα