Τουλάχιστον 4 νεκροί από πυρά στην UPS στο Σαν Φρανσίσκο

"Συναγερμός" σήμανε στο Σαν Φρανσκίσκο, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε εγκατάσταση της εταιρείας ταχυμεταφορών United Parcel Service (UPS), με αρκετούς τραυματίες και ενδεχομένως και νεκρούς.

Συγκεκριμένα, τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως δράστης, όταν ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος της UPS άνοιξε πυρ μέσα σε μια εγκατάσταση της εταιρείας ταχυμεταφορών στο Σαν Φρανσίσκο.

Αφού

πυροβόλησε συναδέλφους του, ο ύποπτος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς, μετέδωσαν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί NBC Bay Area και ABC 7. Αργότερα ο δράστης υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και εισήχθη σε χειρουργείο υπό αστυνομική φρούρηση, κατά τις ίδιες πηγές, που επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η αστυνομική διεύθυνση του Σαν Φρανσίσκο διαβεβαίωσε ότι η εγκατάσταση είναι ασφαλής, ωστόσο έδωσε έναν χαμηλότερο απολογισμό, κάνοντας λόγο για τρεις νεκρούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο, οι Αρχές έχουν αναχαιτίσει το περιστατικό και το κτίριο είναι ασφαλές. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στο κτίριο για περισσότερα θύματα και μάρτυρες.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της, η UPS επιβεβαιώνει ότι υπήρξε περιστατικό που εμπλέκει 4 εργαζομένους της, εντός της εγκατάστασης της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο, κάνοντας μάλιστα λόγο για "ενδεχομένως πολλαπλά θύματα", αν και όπως αναφέρεται κάποιοι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, επομένως δεν είναι βέβαιη η κατάσταση της υγείας τους μέχρι στιγμής.


UPS ✔@UPS

Our thoughts are with those affected by today's tragic incident at a UPS facility in San Francisco. http://bit.ly/2sbqK4f

9:05 μ.μ. - 14 Jun 2017

UPS Statement on Incident at UPS San Bruno Facility

UPS Statement

pressroom.ups.com 998998 Retweet 1.0871.087 "μου αρέσει"

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε ο εκπρόσωπός του Μπρεντ Άντριου. Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να πει πόσοι ακριβώς είναι οι τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ή ποια είναι η κατάστασή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος θάνατος.



Josh Caplan @joshdcaplan

Shooting reported at San Francisco UPS facility; Police on scene.

7:40 PM - 14 Jun 2017

1818 Retweets 88 likes

Πλάνα που αναμεταδόθηκαν απευθείας πιστοποίησαν μια μεγάλη ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων γύρω από την εγκατάσταση, όπου εργάζονται 350 άνθρωποι, ενώ υπάλληλοι της UPS αγκαλιάζονταν συγκλονισμένοι στο πεζοδρόμιο αφού μόλις είχαν βγει από το κτίριο.

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο με αναρτήσεις της στο Twitter ενημερώνει, ότι ειδική μονάδα ερευνά το κτίριο για τον εντοπισμό μαρτύρων και τυχόν πρόσθετων θυμάτων.

3h

San Francisco Police ✔ @SFPD

Avoid the area of 17th Street and Vermont due to #SFPD Police activity. #SF pic.twitter.com/G1jpmm6hE5


San Francisco Police ✔@SFPD

#SFPD PIO is responding out to the scene. Media staging area will be at 17th and Potrero Ave. pic.twitter.com/HabDSp32xi

7:13 PM - 14 Jun 2017

5151 Retweets 2020 likes

San Francisco Police ✔ @SFPD

#SFPD contained the incident & building is secure. The Special Ops continues to search the building for additional victims & witnesses. #SF

Ακολουθήστε

San Francisco Police ✔@SFPD

The shelter in place has been lifted. #SFPD Special Ops is continuing to search the building for additional victims and witnesses. #SF

9:29 μ.μ. - 14 Jun 2017

7676 Retweet 3838 "μου αρέσει"

Capital.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα