Το θρυλικό blackjack του Ολυμπιακού

Για ένα λάτρη της τράπουλας η επίτευξη blackjack είναι η καθημερινότητά του. Για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού οι 21 νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια της φετινής σεζόν δημιουργούν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης το βράδυ της Πέμπτης έκαναν το δικό τους blackjack κερδίζοντας και την Σιένα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρά τις

σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών , παρά την απουσία του κόσμου αφού ο αγώνες έγινε κεκλεισμένων των θυρών , παρά την έλλειψη κινήτρου αφού έχει ήδη προκριθεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα από τους Ιταλούς πετυχαίνοντας την 21η νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού έρχεται να καταρρίψει το μύθο της κορεσμένης ομάδας, της ομάδας που στέφθηκε βασίλισσα της Ευρώπης την περασμένη χρονιά, θα κάνει την κάμψη της και θα επανέλθει πάλι με χρόνια με καιρούς.

Οι Πειραιώτες έχουν φροντίσει να «λούζονται» με το άρωμα του πρωταθλητή πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να αιχμαλωτίζουν τους αντιπάλους τους. Από χίλια κύματα μπορεί να περάσει το παιχνίδι κατά την διάρκειά του, στο τέλος όμως οι νικητές θα είναι αυτοί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να μην έχει στη φαρέτρα του τα υπερόπλα κάτω από το καλάθι . Διαθέτει όμως μια περιφέρεια που κάνει ζημιές και βέβαια την ταχύτητα που μπορεί να διαλύσει κάθε άμυνα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ασφαλώς δεν έχουν την αύρα του Άρη της δεκαετίας του ΄80 που κέρδιζε κάθε ομάδα πριν μπει στο παρκέ. Διαθέτουν όμως ανάλογη σιγουριά και εμπιστοσύνη στα χέρια τους για να ανατρέψουν κάθε εις βάρος τους κατάσταση και να φέρουν στα μέτρα τους οποιοδήποτε παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα