Το πρώτο «παντρεμένο» λεσβιακό τρίο στον κόσμο περιμένει το πρώτο του παιδί

Η Doll, η Kitten και η Brynn από τη Μασαχουσέτη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου –τρόπος του λέγειν- τον περασμένο Αύγουστο.

Τον Ιούλιο περιμένουν την πρώτη τους κόρη. Η 27χρονη Kitten είναι έγκυος, αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο δότη σπέρματος. Το πρωτότυπο τρίο σχεδιάζει να κάνει τρία παιδιά: ένα η καθεμιά.

Στην τελετή γάμου, οι νύφες είχαν την τύχη να τις συνοδέψουν οι πατέρες τους. Και οι τρεις γυναίκες φορούσαν λευκά νυφικά και αντάλλαξαν δαχτυλίδια. Με έναν ειδικό δικηγόρο, η οικογένεια συνέταξε τα γραφειοκρατικά, έτσι ώστε η τελετή να έχει και ένα κύρος… Ενώ η Brynn και η Kitten είναι νόμιμα παντρεμένες, η Doll έχει «δεθεί» και με τι δύο, ώστε το τρίο να είναι ιδσότιμο –όσο το δυνατόν- απέναντι στο νόμο.

Το τρίο επιμένει ότι η σχέση του είναι καθόλα φυσιολογική: τρώνε πρωινό, βλέπουν τηλεόραση και κοιμούνται μαζί, όπως όλα τα καλά ζευγάρια. Όπως λένε, σκοπεύουν να παρέχουν εκπαίδευση κατ’ οίκον στα παιδιά τους, για να μην πέσουν θύματα bullying.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2611020/Meet-worlds-married-lesbian-threesome-baby-make-four-July.html

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα