Το «ΝΑΙ» θα συντρίψει τους άθλιους υπονομευτές της πορείας της χώρας

15:45 2/7/2015 - Πηγή: Antinews

Ο κόσμος όλος ρωτάει τις τελευταίες ώρες αν γίνονται δημοσκοπήσεις και τι δείχνουν ενόψει της Κυριακής. Και είναι απορίας άξιον που δεν δημοσιεύονται στην τηλεόραση γκάλοπ που να δείχνουν προς τα πού πάει η κατάσταση.

Μόνο στο ίντερνετ μπορεί κανείς να δει τι συμβαίνει, αλλά πάντα με σχετική επιφύλαξη. Όμως, η αλήθεια είναι πολλαπλώς ερμηνευμένη ενώ τα ποσοστά αλλάζουν καθημερινά.

Πληροφορίες που έχει το antinews

αναφέρουν ότι τις επόμενες δύο ημέρες θα δούμε κι άλλες δημοσκοπήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετρήσεις άρχισαν από το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Εκείνες τις ώρες το ποσοστό του «όχι» ήταν συντριπτικό, κάποιοι λένε ότι ήταν πάνω από 70%.

Το διάγγελμα ήταν ακόμη «ζεστό», η ψευτομαγκιά του Τσίπρα πουλάει ακόμη, οπότε πολύς κόσμος είπε εύκολα «όχι». Άλλωστε ήταν και … τζάμπα η άρνηση αφού τις ώρες αυτές δεν είχε γίνει ακόμη αντιληπτό ότι διακυβεύεται το ευρώ και δεν είναι απλά ένα δημοψήφισμα της πλάκας.

Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ένα μαζικό κίνημα υπέρ του «ναι» άρχισε να διαμορφώνεται. Με την επιβολή capital control και τις πρώτες εικόνες των κλειστών τραπεζών, το «ναι» άρχισε να πετάει και η μάχη φάνταζε αμφίρροπη. Μόλις οι συνταξιούχοι εξευτελίστηκαν με τέτοιο τρόπο στις τράπεζες, το ποσοστό του «ναι» ξεπέρασε αυτό του «όχι» καταφέρνοντας να καλύψει μια διαφορά που είχε ξεκινήσει να είναι σχεδόν 40 μονάδες.

Χθες με το νέο διάγγελμα του τζάμπα μάγκα, οι Συριζαίοι ξανασυσπειρώθηκαν ενώ ο Τσίπρας κέρδισε και αναποφάσιστους που κλίνουν προς το «όχι» γιατί είναι εύκολο. Όμως, οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει σημαντικό ρεύμα του «ναι», κάτι που θα αποτυπωθεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις. Και θα αυξάνεται όσο οι τράπεζες είναι κλειστές, οι γέροντες βασανίζονται και ο κόσμος αντιλαμβάνεται προς τα πού πάει η χώρα.

Και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εταιρείες στοιχημάτων κερδίζει κατά κράτος το «ναι».

Θα πάθει πλάκα ο Τσίπρας και η παρέα των ακραίων. Η λογική του τσαμπουκά, η λογική της ρήξης που θα μας μετατρέψει σε μια Αλβανία του Χότζα που είπε και ο συγκλονιστικός Πύρρος Δήμας, δεν μπορεί να περάσει και δεν θα περάσει. Το «ναι» θα συντρίψει τους άθλιους υπονομευτές της πορείας της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα