Θυμάσθε τον Στυλιανίδη που προανήγγειλε πως κάτι θα γίνει το Νοέμβριο;

Τελικά κτύπησε ο «Τεξανός». Ακόμη δεν πήρε την βαλίτσα του από το τρέιλερ του αεροδρομίου και έκανε πρόταση μομφής! Δήθεν για την ΕΡΤ, δήθεν για τα ακίνητα, δήθεν για την «κακή τρόικα» και την «κακή κυβέρνηση»…

Και το ερώτημα για το τι κρύβει το κόλπο του Αλέξη είναι ένα…

Δίνει «σωσίβιο» στην κυβέρνηση σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, που ακόμη και ο Αντώνης με τον Βαγγέλη δεν μπορούν να συμμαζέψουν τους βουλευτές τους και σπεύδει με την μομφή να τους «μαντρώσει» στην στάνη;

Γιατί

ακόμη και πρωτοετής στην «σχολή υποψήφιων πρωθυπουργών» γνωρίζει ότι δεν κάνει πρόταση μομφής σε ένα τέτοιο πολιτικό timing .

Την ώρα μάλιστα που είναι εδώ η τρόικα και εκβιάζει την κυβέρνηση αξιώνοντας τέρατα και σημεία, δίνεις αβάντα στον πρωθυπουργό για να πει στους δανειστές ακόμη μια φορά «προσέξτε γιατί με αυτά που κάνετε έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!»

Άρα γιατί ο ευφυής Αλέξης τσιμπάει και πατάει την μπανανόφλουδα;

Την απάντηση στο πολύ δύσκολο ερώτημα ίσως έχουν εκείνοι που εδώ και αρκετές ημέρες ανέβαζαν tweet, ή έκαναν δηλώσεις-χρησμούς προαναγγέλλοντας πολιτικές εξελίξεις τον Νοέμβριο! Άκουσες Ευριπίδη που τον Σεπτέμβριο ρωτούσες από το Twitter «Τί έρχεται το Νοέμβριο;»

Κατάλαβες Ευάγγελε; Εγώ ως απευθείας απόγονος του Ιώβ θα περιμένω την Κυριακή τα μεσάνυχτα να δω τι θα ψηφίσουν κάποιοι και μετά θα πω περισσότερα.

Πάντως στα σαλούν του Τέξας τον «χαρτοκλέφτη» με την σημαδεμένη τράπουλα τον πιάνει ο σερίφης από το αυτί…

Ροβεσπιέρος

Keywords
Τυχαία Θέματα