Το... εκκρεμές της προδοσίας και η σκευωρία της Novartis

Εικάζουμε ότι η λεκτική γκάφα στην οποία υπέπεσε ο κύριος Κοτζιάς, ήταν αποτέλεσμα της διαπραγματευτικής πίεσης που δέχεται. Διότι είναι επιεικώς απαράδεκτο υπουργός Εξωτερικών, και δη καθηγητής, να μπερδεύει το εκκρεμές με τις εκκρεμότητες, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ακούγοντας, όμως, τον αγαπητό υπουργό θυμηθήκαμε μια άλλη εκκρεμότητα,

για την οποία πρέπει να λογοδοτήσει η κυβέρνηση, και πως συνδέεται με το... εκκρεμές της προδοσίας εις βάρος της Μακεδονίας. Τη σκευωρία της Novartis.

Όσοι δεν θυμούνται, η σκευωρία ενορχηστρώθηκε την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς αποθεώνονταν από τον κόσμο στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Αίφνης ο Τσίπρας και η παρέα του, πανικόβλητοι από την οργή του κόσμου για τις εθνομηδενιστικές μεθοδεύσεις τους, ανακάλυψαν δυο - τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες, εκτοξεύοντας απίστευτες κατηγορίες κατά του Σαμαρά.

Η σκευωρία βέβαια, κατάρρευσε, αλλά η ρετσινιά κατά του πρώην πρωθυπουργού έμεινε. Εννοείται ότι μέσω της Δικαιοσύνης στην οποία έχει καταφύγει θα δικαιωθεί, γιατί δεν πρόκειται μέχρι να παγώσει η κόλαση, να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο ενοχοποίησής του.

Όμως δεν αρκεί να δικαιωθεί ο Σαμαράς μόνο για το ποινικό μέρος της σκευωρίας. Θα πρέπει να δικαιωθεί και για το πολιτικό της σκέλος.

Διότι, προσέξτε. Με το που έγινε η καταστολή της οργής του λαού μέσω της ραδιουργίας της Novartis, το ξεπούλημα της Μακεδονίας έγινε με αλματώδεις ρυθμούς. Τα συλλαλητήρια που ακολούθησαν ήταν πολύ κατωτέρα των προηγούμενων κι αντί να ασχολούμαστε με τους εθνικούς μειοδότες ασχολούμασταν με τις κατά φαντασία τροχήλατες βαλίτσες που υποτίθεται μετέφεραν πεντακοσάρικα στο Μαξίμου. Αν δεν είναι αυτό το ιδανικότερο κλίμα για να ολοκληρώσουν το έγκλημα ανεπηρέαστοι, τότε ποιο είναι;

Έκτος από την παραπλάνηση του λαού από το μείζον, οι κατσαπλιάδες κατάφεραν και κάτι άλλο. Να βάλουν σκέψεις αμφισβήτησης στα μυαλά του κόσμου, για τον άνθρωπο που χάρη στην πατριωτική στάση του το 92’, καθώς κι όταν ήταν πρωθυπουργός, η Μακεδονία παρέμεινε και παραμένει Ελληνική.

Δηλαδή, λασπώνουμε τον μοναδικό πολιτικό στην Ελλάδα που είχε και έχει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό, ώστε να διευκολυνθεί το εθνομηδενιστικό μας έργο.

Ανάλογη προβοκάτσια είχε γίνει και με το δημοψήφισμα. Άλλωστε, ο ίδιος ο Τσίπρας είχε εξομολογηθεί τότε σε πρώην σύντροφό του, ότι το μοναδικό πρόσκομμα στα σχέδιά του, καθώς όλα τα υπόλοιπα τα είχε συμφωνημένα με τα κοράκια, ήταν ο Σαμαράς.

Τί πιο απλό λοιπόν από ένα διχαστικό δημοψήφισμα για να εξοστρακίσουμε τον αντίπαλο;

Φυσικά το δημοψήφισμα δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, η δολοπλοκία όμως που οδηγεί στην απεμπόληση των εθνικών συμφερόντων, μπορεί.

Προφανώς γνωρίζετε και ποια είναι η ποινή αν προκύψουν ευθύνες.

Άραγε, υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα;

Θα επανέλθουμε....

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Novartis,