Το άλλοθι της πεντάρας στα ελληνικά πόδια

«Ιδανικό άλλοθι» στα χείλη των διεθνών αποτελούν οι βαριές ήττες της Πορτογαλίας , της Ισπανίας και της Κροατίας στις πρώτες μέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες της Εθνικής επικαλούμενοι τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ομάδων στα πρώτα παιχνίδια που έδωσαν στη Βραζιλία δεν έκρυψαν την πικρία τους για την κριτική που δέχθηκαν μετά την ήττα από την Κολομβία τόσο από τα ελληνικά ΜΜΕ όσο και από τον κόσμο που εκφράστηκε μέσω των Social Media .

“Στην Ελλάδα

η κωλοτούμπα είναι εθνικό σπορ» σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης σε απευθείας σύνδεση από τη Βραζιλία σχετικά με τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για την Εθνική πριν και μετά τη συντριβή της Πορτογαλίας και της Ισπανίας στις αναμετρήσεις με Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του Λουκά Βίντρα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την ήττα της Ισπανίας με 5-1 από την Ολλανδία . «Άμα τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα λέγατε» είπε ο αμυντικός της Λεβάντε.

Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι και η ήττα από την Κολομβία και τα σχόλια που ακολούθησαν και τα οποία διαβάστηκαν από τους διεθνείς (αφού το ίντερνετ μας φέρει πιο κοντά πλέον) έχουν βγάλει τον εγωισμό τους και περιμένουν πως και πως το παιχνίδι τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00) κόντρα στην Ιαπωνία . Εκεί θα φανεί κι αν πραγματικά πειράχτηκαν από τα σχόλια ή απλά προσπάθησαν να προφυλαχθούν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα