Το Antinews ανήκει στους αναγνώστες του!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πάνο Καμμένο για την δωρεάν διαφήμιση που έκανε στο Antinews. Αν και δεν περιποιεί τιμή για εμάς να μας διαφημίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβεβαιώνουμε τους αναγνώστες ότι ο υπουργός Άμυνας δεν έγινε... συνεργάτης του site μας. Ευτυχώς δηλαδή το Antinews έχει καταφέρει να μην φτάσει σ' αυτό το όριο του εξευτελισμού.

Όμως, είναι αδύνατον να μην ασχοληθούμε με τα όσα λέει ο κ. Καμμένος και όσα υπονοεί. Κουνώντας μέσα στη Βουλή δημοσιεύματα του Antinews για δεύτερη φορά και αναφέροντας το όνομα του ιδρυτή του, Βασίλη Ζήση, είπε ότι του προκαλεί εντύπωση γιατί δημοσιεύσαμε άρθρο – κόλαφο για την Siemens και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος, όπως πάντα μακριά νυχτωμένος, ταυτίζει το Antinews με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ώστε να εξάγει το συμπέρασμα ότι αυτός δεν συμφωνεί με τους αντιπολιτευτικούς χειρισμούς του νυν προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως λέγαμε παλιά «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι».

Δεν περιμέναμε πολλά από τον αρχηγό των ψεκασμένων που ξυπνά και κοιμάται με θεωρίες συνωμοσίας και ότι αυτός είναι σημαντικός και τον κυνηγούν οι μυστικές υπηρεσίες, οι Νεφελίμ και οι Ελοχίμ. Όμως, επειδή μας έκανε... διαφήμιση θα του χαριστούμε για σήμερα.

Εκείνο που μας πειράζει είναι το γεγονός ότι κάποιοι θεωρούν ακόμη ότι το Αntinews είναι του Σαμαρά και ό,τι γράφει μπορεί να το γράφει και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός. Δεν έχουν καταλάβει, προφανώς επειδή έχουν μάθει να λαδώνουν σαν ποντίκια τα δικά τους site, για να γράφουν ό,τι τους λέει το αφεντικό, ότι το Antinews είναι ένα ξεκάθαρα πατριωτικό και ανεξάρτητο site το οποίο είναι μόνον με όσους δείχνουν ότι μπορούν να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Και ο διάβολος ο ίδιος να μιλούσε για Ελλάδα, για εκσυγχρονισμό της κοινωνίας, για ανατροπή των παλαιών κατεστημένων, για τη σωτηρία της χώρας από τα χρέη και τα μνημόνια, μαζί του θα ήμασταν κι ας μας έλεγαν... διαβολικούς.

Εμείς ξεκάθαρα στηρίξαμε τον Αντώνη Σαμαρά γιατί πιστεύαμε ότι είναι πατριώτης και θα κάνει καλό στην πατρίδα. Αυτοί που ήταν δίπλα του και τον πούλησαν ουκ ολίγες φορές θα πρέπει να λογοδοτήσουν κι όχι το Antinews. Δεν μετανιώνουμε για τίποτε γιατί πάνω απ' όλα σ' εμάς η Ελλάδα βρίσκεται κι όχι κανένας «νταβατζής» από αυτούς που πληρώνουν διάφοροι υπουργοί και πολιτικοί για να γράφουν αγιογραφίες, ακόμη κι όταν είναι να πάνε φυλακή. Άλλωστε, ο κ. Καμμένος ξέρει από site... αγιογραφίες... Ολυμπια-κών διαστάσεων.

Είμαστε και τώρα ξεκάθαροι. Όποιος υπηρετεί την πατρίδα θα είναι μαζί μας και θα είμαστε μαζί του. Όποιος υπηρετεί ανιδιοτελώς το συμφέρον της χώρας θα μας βρει δίπλα του. Όποιος όμως πουλάει το παιχνίδι μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα τότε θα μας βρει απέναντί.

Το ίδιο πιστεύουμε και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξελέγη με τη στήριξη του Σαμαρά κόντρα σε μια πολιτική που υπηρετούσε όχι την παράταξη αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε να τον στηρίξουμε για να μπει μπροστά και να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα του Τσίπρα. Του δώσαμε αέρα να ξεδιπλώσει την πολιτική του, να καταλάβουμε εν πάση περιπτώσει που το πάει, αν και ξέραμε από την αρχή ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξει ο γιος του Μητσοτάκη και ο αδερφός της Ντόρας.

Τώρα, λοιπόν, πιστεύουμε ότι κάποιοι σκέφτονται να ξεπουλήσουν το παιχνίδι πριν καν σφυρίξει ο διαιτητής. Προειδοποιήσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη σύρει τη Νέα Δημοκρατία σε μια περιπέτεια πολιτικής συναλλαγής με δήθεν εθνικές συνεννοήσεις και κυβερνήσεις «τραβεστί» τύπου Παπαδήμου. Ελπίζουμε να μην το κάνει, όμως, κάποιες καταστάσεις δείχνουν ότι προς τα εκεί πάει.

Κάτι η στήριξη του Καραμανλή που μέχρι τώρα ήταν ο μεγάλος εχθρός, κάτι υπόγειες διεργασίες και ονόματα που «παίζουν» για οικουμενικός πρωθυπουργός, μας βάζουν σε σκέψεις. Και δεν θα επιτρέψουμε εμείς τουλάχιστον να παίζουν στις πλάτες του ελληνικού λαού τέτοια παιχνίδια.

Αν ο Κυριάκος θέλει να γίνει ο καταστροφέας της Νέας Δημοκρατίας εμείς δεν θα είμαστε μαζί του όταν πέφτει στον γκρεμό. Αν όμως αλλάξει ρότα και αυτός και όσοι τον στηρίζουν και θελήσει να πολιτευτεί με πατριωτισμό κι όχι με βάση την... οικογενειακή παράδοση τότε θα τον στηρίξουμε ξανά. Πολύ φοβούμαστε, όμως, ότι έχει πάρει λάθος δρόμο.

Antinews

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα