Τιμώρησε τους οπαδούς του ο Ολυμπιακός

Η κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να κηρύξουν εμπάργκο στις δηλώσεις των παικτών τους προς τη Δημόσια Τηλεόραση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί λόγω της επισήμανσης του σχολιαστή για το οφ σάιντ στο γκολ του Μανωλά φέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Θα πρέπει να ψάξουμε πολύ , ακόμη και στις εποχές των απολυταρχικών καθεστώτων, για να βρούμε παρόμοιο περιστατικό με αυτό που έλαβε χώρα στην καρδιά της Ευρώπης

, στο Παρίσι, το βράδυ της Τετάρτης.

Και τελικά ίσως θα πρέπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να αναρωτηθούν ποιόν ήθελαν να «τιμωρήσουν» και ποιόν τιμώρησαν για το «ολίσθημα» που υπέπεσε ο δημοσιογράφος περιγράφοντας αυτό ακριβώς που έβλεπε και αυτό ακριβώς που έγινε.

Τιμώρησαν την Δημόσια Τηλεόραση που παρεμπιπτόντως η τηλεθέαση της έφτασε στα ύψη ; Ή τιμώρησαν τους ίδιους τους οπαδούς τους που περίμεναν άγρια μεσάνυχτα να ακούσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας να σχολιάζουν το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός από αυτή του την κίνηση το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει ο μοναδικός χαμένος . Δεν υπάρχει στον πλανήτη ομάδα που θέλει να λέγεται επαγγελματική να απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές της να μιλήσουν στον κόσμο. Δεν υπάρχει ομάδα που να στερεί από τους οπαδούς της το δικαίωμα να ακούνε τους αγαπημένους τους παίκτες. Κι αν υπάρχει κάπου κάποια είναι …ερασιτεχνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα