Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά – Κουβέλη για Μανιτάκη

14:00 6/4/2013 - Πηγή: Antinews

Δεν τίθεται θέμα για τον Αντώνη Μανιτάκη, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν από περίπου μία ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ .

Οι δύο αρχηγοί συζήτησαν τις έως τώρα διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τα μέλη της τρόικας, ενόψει της αυριανής

συνάντησης του πρωθυπουργού μαζί τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σχέδιο για την αναδιοργάνωση του Δημοσίου, που έχει επεξεργαστεί ο κ. Μανιτάκης, παραμένει βασική διαπραγματευτική θέση της ελληνικής πλευράς, ενώ υπήρξε και συνάντηση του Φ. Κουβέλη με τον Αντ. Μανιτάκη.

Αυτά μεταδίδει το ΑΠΕ. Όπως όμως έγραψε χθες το Antinews, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, παίρνει πάνω του και το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο που χρονίζουν εξαιτίας των παλινωδιών του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ούτε οι επίορκοι υπάλληλοι δεν έχουν απομακρυνθεί αλλά ούτε και υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από την πλευρά Μανιτάκη ο οποίος φαίνεται να μπαίνει σε… καραντίνα από το Μαξίμου.

Ύστερα απο αυτα το κλίμα μεταξύ των δύο υπουργείων ειναι βαρυ, ενώ σύμφωνα με τον ΕΤ πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισήμαναν με έμφαση ότι «αν παίρνει την ευθύνη ο υπουργός Οικονομικών ας βάλει και την υπογραφή του σε όσα συμφωνήσει με την τρόικα».

Keywords
Τυχαία Θέματα