Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του βοσκοτοπίου του Καλογρίτσα για το κόκκινο δάνειο

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που τον συκοφαντούν, όπως ο ίδιος είπε, προχώρησε ο επιχειρηματίας Σπύρος Καραμπάτσος με ανακοίνωσή του, σχετικά με το αν η εταιρία ΑΓΥΙΑ, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το περίφημο «βοσκοτόπι» του Χρήστου Καλογρίτσα, έχει «κόκκινο» δάνειο αξίας 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος μάλιστα, προέβη και σε δημοσιοποίηση αποσπάσματος από την καρτέλα της τράπεζας Πειραιώς για την εταιρία του στο οποίο αναγράφονται

το ύψος της οφειλής του, το ποσόν της καθυστέρησης και οι τόκοι υπερημερίας.

Σύμφωνα με το απόσπασμα της καρτέλας το ποσό που καλείται να αποπληρώσει φτάνει το 1.114.979,62 ευρώ, ενώ το ποσό καθυστέρησης και οι τόκοι υπερημερίας φαίνονται να είναι μηδενικά.

«Παραθέτω λοιπόν το απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας μου με ημερομηνία 21/09/2106» τονίζει ο επιχειρηματίας, και προσθέτει: «Εύχομαι και ελπίζω πως η κοινή γνώμη δεν παραμένει μόνον θεατής, αλλά και μάρτυρας, της πρωτοφανούς σε έκταση και ένταση επίθεσης ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας μου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και αντιλαμβάνεται ότι μόνο κίνητρο έχει τον πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα