Θρίλερ στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Σε μια κλωστή βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθώς πριν από λίγο ο Γ. Βρούτσης βγήκε από την αίθουσα στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις παράλογες απαιτήσεις των τροικανών. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες σχετικά με το εργασιακό σοκ στον ιδιωτικό τομέα που θέλει ο Τόμσεν και η παρέα του με κατάργηση των ωριμάνσεων και των τριετών και μειώσεων των αποζημιώσεων για απολύσεις. Ετσι διακόπηκε η διαπραγμάτευση

για τα εργασιακά και λίγο πριν τις 7.30 είχε ξεκινήσει η παράλληλη διαπραγμάτευση για τις απολύσεις στο δημόσιο. Ο Αντ. Μανιτάκης είχε προτείνει την Παρασκευή την απόλυση 11.000 επίορκων υπαλλήλων ώστε να μην υπάρξουν άλλες απομακρύνσεις.

Λίγη ώρα μετά τις 8 όμως διακόπηκε και η διαπραγμάτευση με τον Μανιτάκη καθώς υπήρξαν έντονες διαφωνίες αφού οι τροικανοί ζήτησαν εδώ και τώρα απολύσεις. Βεβαίως, λίγη ώρα αργότερα υπήρξε νέα επαφή Μανιτάκη και τρόικας ύστερα από επαφές που υπήρξαν με ανώτερους κυβερνητικούς παράγοντες.

Φαίνεται ότι θα έχουμε πολύ δύσκολη νύχτα, μια διαπραγμάτευση θρίλερ που μπορεί να φέρει μια διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα. Καλή ή κακή, θα φανεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα