«Θέλω να γίνω κι εγώ σύμβουλος του Γιάνη και του Αλέξη»

Ποιος είπε ότι έχει πρόβλημα το κράτος να δώσει μισθούς και συντάξεις; Υπάρχουν δε και πολύ ακριβοπληρωμένες θέσεις στο ελληνικό δημόσιο. Διότι μπορεί η χώρα να έχει καταστραφεί οικονομικά ωστόσο, για να δίνει 125 χιλ. ευρώ το μήνα σε έναν σύμβουλο αμφιβόλου αξιοπιστίας, είναι ικανή να το κάνει.

Ο Κορεάτης φίλος του Βαρουφάκη που διεκδικεί τρία μηνιάτικα φαίνεται ότι έπεσε στα capital controls τα οποία και ο ίδιος γνωρίζει καλά αφού ήταν σύμβουλος στην Ισλανδία ακριβώς για το θέμα αυτό. Άραγε

είναι τυχαίο ότι ο Βαρουφάκης τον πήρε πριν από τρεις μήνες ως σύμβουλο; Ήξερε ότι θα πάμε σε τραπεζική αργία και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων; Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να το ερευνήσει η δικαιοσύνη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και ο Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι ο Κορεάτης είναι σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης και τον έχουμε και ανάγκη. Μαζί προφανώς με τον Κολομβιανό, τον Ιρανό και την Παναρίτη που συγκροτούσαν την «ομάδα Βαρουφάκη». Ο πρώην υπουργός μπορεί να είναι φαλακρός αλλά φαίνεται ότι πληρώσαμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για τους συμβούλους του.

Η πρώτη φορά αριστερά είναι και γαλαντόμα. 125 χιλιάρικα το μήνα για έναν και μόνο σύμβουλο; Πόσοι εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ θα μπορούσαν να πιάσουν δουλειά; Μήπως 125 άτομα θα ζούσαν μια χαρά τη ζωή τους αν δε είχαμε τον Κορεάτη φίλο του Βαρουφάκη. Ίσως και άλλοι τόσοι αν δεν είχαμε και τους άλλους συμβούλους. Αλλά σιγά μην ενδιαφέρεται για την ανεργία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτεύγματά της γνωστά. Άνοιξε την ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, διόρισε τις καθαρίστριες και πλήρωνε καραβιές συμβούλων.

Κορόιδο Έλληνα που θα πληρώσεις τα μαλλιά της δικής σου κεφαλής σε φόρους και ΕΝΦΙΑ. Κορόιδο νοικοκύρη που δουλεύεις 20 ώρες την ημέρα για να έχεις μια αξιοπρεπή ζωή και σε θεωρεί πλούσιο γιατί παίρνεις πάνω από 30 χιλ. το χρόνο.

Εμ, εσύ δεν είσαι Κορεάτης εμπειρογνώμονας για να πάρεις όσες συντάξεις θα έπαιρνε ένας συνταξιούχος σε 200 μήνες, δηλαδή σε καμιά 20αριά χρόνια.

Στις επόμενες εκλογές να φωνάξουμε όλοι το σύνθημα: «Θέλω να γίνω κι εγώ σύμβουλος του Γιάνη και του Αλέξη».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα