Θα κάνουν οι ομάδες σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ;

Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ: το σεξ επιτρέπεται

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται όταν του έγινε η ερώτηση σε μια συνέντευξη Τύπου, πριν από μερικές εβδομάδες. Παρόλα αυτά απάντησε ότι κατά τη γνώμη του δεν τίθεται θέμα να απαγορευτεί στους παίχτες να βλέπουν τις γυναίκες τους στη Βραζιλία. Κατά τον προπονητή της Γαλλίας όλα είναι θέμα μέτρου και ισορροπίας.

Για τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, προπονητή της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ, η οικογενειακή ζωή πρέπει να συνεχιστεί κανονικά για τους παίχτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. «Είμαστε πολύ χαλαροί, πολύ ανοιχτή ως προς αυτό το θέμα» περηφανεύτηκε ο Κλίνσμαν.

Στον ίδιο τόνο και ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσεζάρε Πραντέλι, ο οποίος εκτίμησε ότι η παρουσία οικείων στο πλευρό των ποδοσφαιριστών είναι στρατηγική επιλογή. Κατά τη γνώμη του, η επιλογή αυτή συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των εντάσεων που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας δοκιμασίας αλλά και στην αποφυγή των πειρασμών. Ο Πραντέλι αναφέρθηκε στο σεξ, εκτός σχέσης, φαινόμενο ιδιαίτερα διαδεδομένο, όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια αθλητικών τουρνουά, όπως το Μουντιάλ. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο ίδιος έχει γίνει μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων, κατά της οποίες οι παίχτες «έπαιρναν μέρος σε πάρτυ με πόρνες» ανάμεσα στους αγώνες. Και κατέληξε ότι η παρουσία των οικογενειών των παιχτών βοηθά να αποφευχθούν όλα αυτά τα παρατράγουδα.

Βραζιλία: σεξ ναι, αλλά όχι όπως να ‘ναι

Άραγε τι λένε οι εκπρόσωποι των οικοδεσποτών; Ο προπονητής τους προκάλεσε σύγχυση σε όλο τον κόσμο, (βέβαια τον διασκέδασε κιόλας) όταν σε μια συνέντευξη Τύπου, έκανε διαχωρισμό μεταξύ δύο τύπων «σεξουαλικών σχέσεων»: «Αν πρόκειται για κανονικό σεξ, είναι οκ» δήλωσε ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι. Και αμέσως προσέθεσε: «αλλά υπάρχουν και ορισμένες μορφές, ορισμένοι τρόποι και κάποια άτομα που κάνουν ακροβασίες. Αυτό, όχι δεν επιτρέπεται!»

Βέλγιο, Βοσνία, Μεξικό: το σεξ απαγορεύεται

«Δεν φέρνει παρά μόνο προβλήματα» υποστήριξε, από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας του Βελγίου. Οι παίχτες του δεν θα δουν τις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βραζιλία και σίγουρα όχι μέχρι τους ημιτελικούς, εφόσον φτάσουν εκεί. «Για 20 – 24 ημέρες, χωρίς γυναίκα, δεν είναι και τόσο αφόρητο» κατέληξε ο Μαρκ Βίλμοτς.

Ανάλογη άποψη εξέφρασε και ο συνάδελφός του από το Μεξικό. Ο Μιγκουέλ Χερέρα δήλωσε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που φθάνουν στο γάμο παρθένοι, και που αντέχουν χωρίς σεξ 20 και 25 χρόνια, οπότε, έλεος, δεν πρόκειται κανείς να πεθάνει με 40 μέρες χωρίς σεξ».

Οι «ευγένειες» και τα μισόλογα πάντως τέλειωσαν με τον Σάφετ Σουσίκ, τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, ο οποίος εμφανίστηκε κάθετος: «δεν θα υπάρχει σεξ στη Βραζιλία για τους παίχτες μου!» Και προσέθεσε καταρρίπτοντας τα προσχήματα: «ας τα βγάλουν πέρα όπως μπορούν. Γι αυτό άλλωστε υπάρχει πάντα και το δεξί χέρι»!

Και ενώ ορισμένοι υποχρεώνονται σε αποχή από το σεξ, κάποιοι άλλοι την επιλέγουν. Ένθερμος υποστηρικτές της «Σκουάντρα Ατζούρα», ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς πορνό στον κόσμο,, ο Ρόκο Σιφρέντι, έδωσε όρκο «αγνότητας» κατά τη διάρκεια των ημερών του Μουντιάλ. Ο Σιφρέντι εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Faacebook ότι ο πιο μεγάλος οργασμός της ζωής του παραμένει εκείνος που είχε το 2006, όταν η Ιταλία κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews