Ταυτοποιήθηκε κι επίσημα το DNA του Μαυρίκου

Τέλος δόθηκε στο θρίλερ της ταυτοποίησης του απανθρακωμένου άνδρα στην Porsche Cayenne που άνηκε στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου και τυλίχτηκε στις φλόγες εχθές, Πέμπτη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την εξέταση έκανε το εργαστήριο της Αστυνομίας, λόγω της έλλειψης γενετιστή στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για την ταυτοποίηση ελήφη γενετικό

υλικό από τους συγγενείς του, ενώ είναι πρωτοφανής η ταχύτητα που ολοκληρώθηκε η εξέταση.

Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο και τη μητέρα του στο ΚΑΤ, από τα προσωπικά αντικείμενα του εκδότη, οι Αρχές γνώριζαν την ταυτότητα του επιβαίνοντα στο αυτοκίνητο, όμως για όσο διάστημα δεν είχε γίνει επίσημα η ταυτοποίηση του, ο απανθρακωμένος άνδρας παρέμενε ως αγνώστων στοιχείων.

Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που ξεκίνησε από κρατικό εμπειρογνώμονα στο αυτοκίνητο του εκδότη. Τα ευρήματα που θα προκύψουν εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν το κλειδί για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά στο Cayenne.

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής του Εργαστηρίου που ολοκλήρωσε τη νεκροψία, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα με τον ομόλογό του στο ΚΑΤ και η απανθράκωση προσδιορίστηκε ως αιτία θανάτου.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα