Τα πάντα…για το μεροκάματο!

Μπορεί η ανεργία να φτάνει το 30% και 6 στους 10 νέους να ψάχνουν για δουλειά, όμως, υπάρχει και ένας κλάδος που μπορεί να προσφέρει καλά μεροκάματα ή για να ακριβολογούμε… νυχτοκάματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου της Κυριακής, μέσα σε μια χρονιά έχουν κατατεθεί 2.500 βιογραφικά ενδιαφερόμενων σε εταιρείες παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Η βιομηχανία της τσόντας καλά κρατεί και στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς οι πρωταγωνιστές αμείβονται από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή μέχρι και 3-4 χιλιάδες

αν ο ηθοποιός είναι γνωστός και με τα κατάλληλα… προσόντα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν εκπρόσωποι της γνωστής εταιρείας παραγωγής Sirina, μέχρι το 2010 κατά κύριο λόγο ζητούσαν δουλειά αλλοδαποί αλλά από τότε και στο εξής από τα 2.000 βιογραφικά που έχουν δοθεί τα περισσότερα είναι Έλληνες και Ελληνίδες.

Μπορεί να έχει και τη χιουμοριστική πλευρά του η σχετική είδηση, δείχνει ωστόσο και τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Παγκοσμίως, η μεγαλύτερη βιομηχανία είναι αυτή του πορνό και ειδικά στην κρίση αυξάνεται η ζήτηση για αισθησιακές ταινίες. Αυξάνεται επομένως και η ζήτηση για αναλώσιμους «πρωταγωνιστές» που θέλουν να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο, έστω κι αν βγάζουν τα ρούχα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα