Τα πάντα είναι επικοινωνία...

Ένα παλικάρι 34 ετών, ήρωας πλέον για την Ελλάδα, πέφτει με το αεροσκάφος και αναζητείται. Είναι πιθανότατα νεκρός αλλά πώς να πεις στη μάνα του ότι δεν θα ψάξεις, δεν θα εξαντλήσεις και την τελευταία ελπίδα; Ψάχνεις κι ελπίζεις.

Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που σκυλεύουν στα ζεστά ακόμη πτώματα. Κάποιοι σαν τον Καμμένο που ανακοινώνει το θάνατο «ενός πιλότου» χωρίς να αναφέρει το όνομά του. Κυρίως χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, μέσω

τουtwitterο άνθρωπος που ανέβαζε στοfacebookτις γνωστές γραβάτες με τα πέη.

Γιατί τα πάντα είναι επικοινωνία. Χωρίς να σκέφτονται τις ανθρώπινες ζωές, τα συναισθήματα, την ηθική, τις αξίες, τον σεβασμό στις βασικές αρχές.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Καμμένο. Ο καθένας έχει την ιστορία του και θα κριθεί γι’ αυτήν. Πρόβλημα έχουμε με τους πολλούς, μικρούς Καμμένους που υπάρχουν παντού στην κοινωνία μας. Όλους αυτούς που δεν ορρωδούν προ ουδενός αρκεί να πετύχουν τον στόχο τους. Ανήκουν σε όλες τις παρατάξεις, δεν υπάρχουν χρώματα και λάβαρα. Μπορούν να το κάνουν γιατί είναι αμετροεπείς. Μπορεί για να κερδίσουν αναγνωρισιμότητα, άλλοι για να κερδίσουν ψηφαλάκια, όπως καλή ώρα ο υπουργός Άμυνας.

Είναι αυτός ο άκρατος λαϊκισμός που σπρώχνει τον Καμμένο στο να «προλάβει» τον αναγγελτήριο θανάτου, πριν ακόμη κι από τη Μονάδα του άτυχου πιλότου, πριν από το ΓΕΕΘΑ ή ακόμη και το υπουργείο Άμυνας. Γιατί έπρεπε να βγει ο Καμμένος και να ανακοινώσει ότι ήταν νεκρός ο πιλότος; Τι θα κέρδιζε; Συμπάθεια; Θα έλεγαν πόσο συμπονετικός είναι αλλά και πόσο πατριώτης; Ντροπή, μόνο αυτή η λέξη, αλλά και οργή για όλους τους μικρούς Καμμένους που μας καταδυναστεύουν. Ειδικά αυτή η κυβέρνηση υπάρχει γιατί απλά έχει επενδύσει στον λαϊκισμό, το ψέμα, τον εντυπωσιασμό, την επικοινωνιακή διαχείριση.

Ειδικά στον κ. Καμμένο που έχτισε καριέρες με τα Ίμια, με τις πατριωτικές του κορώνες και τις θεωρίες συνωμοσίας του.

Σε μια σοβαρή χώρα ο υπουργός θα είχε εκπαραθυρωθεί. Στην Ελλάδα είναι μάγκας. Αυτή είναι η διαφορά που κάνει την πατρίδα μας μικρή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα