Συνεχίζεται οι επιθέσεις της ΔΑΚΕ στην κυβέρνηση

Ας αποφασίσει ο κ. Κιουτσούκης αν είναι ΝΔ ή όχι, παρατήρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κληθείς να σχολιάσει τη στάση του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και τις χθεσινές έντονες διαμαρτυρίες από μέλη της ΔΑΚΕ στη Λ. Συγγρού.

Σε δηλώσεις του στο Mega, o κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως «άλλο είναι η γνήσια αγωνία των βουλευτών κι άλλο μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας

σε εισαγωγικά, για την οποία έγινε μεγάλη κινητοποίηση με φτωχά αποτελέσματα».

«Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Κιουτσούκης μάλλον εκπροσωπεί πια τον εαυτό του … Δε θα ασχοληθώ εγώ με τραμπουκισμούς», ήταν το αιχμηρό σχόλιο της βουλευτού της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, για τις διαμαρτυρίες. «Έχω», πρόσθεσε, «επαφές με μέλη της ΔΑΚΕ και δεν είναι όλοι μάζα και όχλος».

Κιουτσούκης: Παρουσιάζουν ως μόνη λύση αυτό που καταψήφισε ο λαός

«Εγώ δεν επιλέγω να συνομιλώ με κανέναν από τους πολιτικούς, επιλογή μου είναι να συνομιλώ με τους άνεργους συναδέλφους μου που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, με τους συναδέλφους μου που έχουν να πληρωθούν 6 και 7 μήνες από τους εργοδότες τους», απάντησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Κανάλι 1)ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

«Δεν ήταν αυτές οι θέσεις που εκφράστηκαν πριν τις 16 Ιουνίου. Εμείς δεν κάναμε πίσω στις θέσεις μας. Αλλοι θέλουν να κάνουν το μνημόνιο ιδιοκτησία τους… υτοί που λένε ότι το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα. Και ο κ. Σαμαράς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πολλοί άλλοι», παρατήρησε ο κ. Κιουτσούκης και κάλεσε τους βουλευτές να ανακτήσουν την αξιοπιστία τους και στο εσωτερικό.

«Αν κάποιοι αισθάνονται καλά ή είναι ήρεμοι γιατί παίρνουν 6.000 και 7.000 και 8.000 ευρώ και εννοώ τους βουλευτές που τα παίρνουν γιατί τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός – πρέπει να ανακτήσουν την αξιοπιστία τους στο εσωτερικό και όχι μόνο να πηγαίνουν στο εξωτερικό να την ανακτήσουν», σημείωσε με νόημα και στο ίδιο ύφος πρόσθεσε:

«Αν επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει συνέχιση της πολιτικής του μνημονίου, συνέχιση των μέτρων που παίρνονται εις βάρος των πολιτών, των συνταξιούχων, των ανέργων, των εργαζομένων, τότε δεν χρειαζόταν να γίνουν εκλογές». Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε ο κ. Κιουτσούκης, «αυτό που απέτυχε, καταδίκασε και καταψήφισε ο ελληνικός λαός δεν μπορεί κάποιοι σήμερα να το παρουσιάζουν ως ζεσταμένο πιάτο, ως μόνη λύση».

Επίθεση στον Βρούτση

Σε ανακοίνωση εξάλλου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα αναφέρονται τα εξής:

Ο Υπουργός Εργασίας προκειμένου να καλύψει την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του σε διαπραγματευτικό επίπεδο με την ΤΡΟΪΚΑ, ανακάλυψε ότι η αγορά εργασίας λειτουργούσε ως … ΣΟΒΙΕΤ !!!

 Εύγε κε Υπουργέ !!! Άξιος αντικαταστάτης του προκατόχου σας, ΠΡΟΘΥΜΟΣ να ξεπουλήσετε τα πάντα, στους εργοδότες και στους σύγχρονους κουκουλοφόρους !!!

Πρόθυμος να ικανοποιήσετε κάθε ΠΑΡΑΛΟΓΗ απαίτηση των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ, επιστρατεύοντας τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ του ΣΟΒΙΕΤ.

 Κύριε Υπουργέ,

 Σε όλη την Ευρώπη οι εργαζόμενοι έχουν 8ωρο, 5νθήμερο και το κράτος προστατεύει τους αδύναμους από τους δυνατούς, εκτ

Keywords
Τυχαία Θέματα