Συνδικαλιστές κάνουν έρανο για τον Φωτόπουλο!

Είναι πρωτοφανές. Ομάδα συνδικαλιστών, φίλων του «Τσε Γκεβάρα» Νίκου Φωτόπουλου, κάνει έρανο μεταξύ των εργαζόμενων στη ΔΕΗ, ζητώντας από 1 έως 50 ευρώ προκειμένου να συγκεντρωθούν 60.000 ευρώ. Είναι η εγγύηση που έχει οριστεί ώστε να μην πάει φυλακή ο κ. Φωτόπουλος και πρέπει να καταβληθεί μέχρι 20 Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του δ.σ. της Επιχείρησης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες

της συνέργειας και ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος της ΔΕΗ καθώς επίσης της απάτης με αφορμή τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από την επιχείρηση στον συνδικαλιστικό φορέα κατά την περίοδο έως το 2010.

Όπως αναφέρεται από τη ΓΕΝΟΠ «με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας» και καλούνται όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό ποσό από 1 έως 50 ευρώ. Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου και θα επιστραφεί όταν αρθεί η εγγύηση.

Ασχέτως αν είναι ένοχος ή αθώος ο κ. Φωτόπουλος υπάρχει μια διαδικασία η οποία πρέπει να τηρηθεί. Αν δεν έχει την εγγύηση προφυλακίζεται και περιμένει τη δίκη του. Τόσοι και τόσοι έχουν προφυλακιστεί, ένας ακόμη δε θα κάνει τη διαφορά.

Όμως, το να κάνουν έρανο συνδικαλιστές είναι απίστευτο. Μαζί στα πολλά, μαζί και στα λίγα με τον… αρχηγό; Όταν χάνονταν οι επιχορηγήσεις σε ταξίδια, συνέδρια και ξενοδοχεία που ήταν όλοι αυτοί να ρωτήσουν τους εργαζόμενους από τους οποίους ζητούν τώρα λεφτά;

Keywords
Τυχαία Θέματα