Στους ΑΝΕΛ ο «Στρατηγός Άνεμος»;

Εντείνονται οι φήμες ότι ο Βύρων Πολύδωρας, ο κολοσσός αυτός της δεξιάς, θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο «Στρατηγός Άνεμος», ο στυλοβάτης της λαϊκής δεξιάς (τρομάρα μας) φέρεται να έχει δώσει τα χέρια για να κατέβει στις εκλογές με το κόμμα του Πάνου Καμμένου και μάλιστα να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο

Επικρατείας.

Τι να πει κανείς. Η απελπισία όταν η ίδια η κοινωνία σε πετάει σα στυμμένη λεμονόκουπα, οδηγεί σε αυτοκτονικές τάσεις. Θα πάει με ένα κόμμα που βρίσκεται υπό διάλυση για να του δώσει τι; Σφραγίδα δεξιάς ταυτότητας; Να το ενισχύσει μπας και πιάσει το 3% για να συνεργαστεί στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν κυβέρνηση; Αυτό θέλει ο Πολύδωρας; Και καλά, αυτός να επιβιώσει πολιτικά επιδιώκει, πιστεύοντας προφανώς ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην πατρίδα ακόμη, αφού δεν του έφτανε η μεγάλη προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια. Ο Τσίπρας και η αριστερή παρέα του πώς θα αποδεχθούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον κάθε ψεκασμένο που δεν καταλαβαίνει πόσο προσβάλλει την ελληνική δημοκρατία;

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που προαναγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μια χαρωπή κυβέρνηση με Καμμένους, Πολύδωρες, Χαϊκάληδες και Αποστολόπουλους; Ο κόσμος ας αποφασίσει.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία. Είναι η μεγάλη της ευκαιρία, έστω και με ωδίνες, να ξεκαθαρίσει από τους λαϊκιστές που τόσα χρόνια την πληγώνουν. Να γίνει η πραγματικά μεγάλη παράταξη των νοικοκυραίων, των πραγματικών Ελλήνων, της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.

Είναι καιρός, τώρα που όλος ο κατιμάς της δεξιάς μαζεύεται εκεί που του πρέπει, να γίνει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που αντιστέκεται στο κομματικό κράτος, την καμαρίλα, το ρουσφέτι και τα σκάνδαλα στην πλάτη του ελληνικού λαού. Να γίνει ένα πραγματικά αστικό κόμμα που θέλει την κοινωνική δικαιοσύνη και δεν την παραχωρεί σε οπαδούς του λαϊκισμού, από τα άκρα δεξιά, μέχρι τα άκρα αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα