Στο σπίτι του κρεμασμένου…

19:41 6/7/2020 - Πηγή: Antinews

Το γεγονός ότι δεν λένε να σταματήσουν οι αποκαλύψεις για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως δύναται να συγχωρηθούν όλες οι αμαρτίες -παλιές και νέες- της αγίας οικογένειας.

Προφανώς λησμονεί ότι ήταν αυτή που εισήγαγε την λέξη διαπλοκή στο πολιτικό λεξιλόγιο της χώρας, μέσω των υποθέσεων της Siemens, των υποκλοπών, του ΟΤΕ

και της ΑΓΕΤ, που τράνταξαν συθέμελα την τότε ελληνική πολιτική σκηνή.

Φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί από την συγκεκριμένη λέξη, καθώς με το που ανακατέλαβε την εξουσία άρχισε πάλι να επιδίδεται σε σκοτεινά αλισβερίσια.

Βέβαια τα τωρινά σκάνδαλα δεν είναι ανάλογου βεληνεκούς. Δεν παύουν ωστόσο να είναι σκάνδαλα.

Κάτι που φυσικά δεν συμμερίζονται οι οπαδοί της οικογένειας, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν τρέχει και τίποτα αν μοιράζεις χρήμα σε ΜΜΕ για να σε λιβανίζουν, ή αν διασύρεσαι με δουλίτσες κάτω από το τραπέζι εν μέσω καραντίνας, ή αν κορυφαίοι υπουργοί έχουν συγγενείς σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο υποτιθέμενο οικονομικό success story της κυβέρνησης.

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι η αγία οικογένεια θα παραμείνει σε αυτή την κλίμακα και δεν θα ξανακυλήσει εντελώς στο... αμαρτωλό παρελθόν της.

Άλλωστε ο… νέος Μωυσής έχει δεσμευθεί δημοσίως ότι τα νέα πακέτα που αναμένονται από τις Βρυξέλλες θα τα συνοδεύει η απόλυτη διαφάνεια.

Μακάρι...

Εμείς πάντως ξεκαθαρίζουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές του. Διότι που ξέρεις, μπορεί κάποιου μοχθηρού υπουργού ή κυβερνητικού αξιωματούχου να του... ξεφύγει καμιά απευθείας ανάθεση αδιαφανώς και σκανδαλωδώς για να πλήξει το θεάρεστο έργο του.

Στο μεταξύ ας θυμηθούμε -για μια ακόμη φορά- τι γινόταν... στο σπίτι του κρεμασμένου. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της ανάγνωσης θα αναφωνήσετε... ουάου η διαπλοκή δεν ανακαλύφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Και κάπου εκεί θα επανέλθει δριμύτερο το χιλιοειπωμένο... όλοι είναι ίδιοι...!!!

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις του Antinews:

Συζήτηση στη Βουλή για σκάνδαλα: “Αλέξη μου, Κυριάκο μου”

Ντόρα - Μαρέβα: Οι Μαρίες Αντουανέτες της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «πλυντήρια» της Siemens

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα