Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κύριε Τσίπρα

Τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς σας είχαμε ενημερώσει. Ο Τσίπρας καταρρέει κι ανήμπορος να αντιστρέψει την καταστροφή που έχει προκαλέσει η λαίλαπα της διακυβέρνησής του στους Έλληνες, καταφεύγει στην συνήθη τακτική που τον διακρίνει. Αυτή της εκτόξευσης λάσπης… κι όποιον πάρει ο χάρος.

Μάταιες οι προσπάθειές του όμως καθώς όση λάσπη κι αν ρίξει, όσα υποτιθέμενα σκάνδαλα κι αν αποκαλύψει δεν πρόκειται να καταφέρει να σκεπάσει την αλήθεια και να παραπλανήσει τους πολίτες για μία ακόμη φορά.

Επανειλημμένα

έχουμε γράψει ότι ποσώς ενδιαφέρεται ο πολίτης για τον σανό... σκανδαλολογίας που του μοιράζει ο ολετήρας, όταν ο ίδιος τον έχει φτωχοποιήσει, τσακίζοντας παράλληλα όποια όνειρα έκανε για αυτόν και την οικογένειά του. Αυτό που τον νοιάζει είναι να γεμίσει το στομάχι που του άδειασε η περήφανη διαπραγμάτευση του Τσίπρα και της παρέας του.

Και το στομάχι δεν γεμίζει με λάσπη και σκανδαλολογία. Ας κοιτάξει λοιπόν να εφαρμόσει μια πιο φιλολαϊκή πολιτική με μείωση φορολογίας και εισφορών μπας και ανασάνουν οι Έλληνες κι ας αφήσει τις προβοκάτσιες κατά των αντιπάλων.

Ζορίζεται βλέπετε που δεν μπορεί να μειώσει τη διψήφια διαφορά με τον Κυριάκο και σερβίροντας ξαναζεσταμένο φαγητό επιχειρεί να τον εμφανίσει διαπλεκόμενο διασύροντας την οικογένειά του.

Για μία ακόμη φορά γίνεται στόχος η σύζυγός του. Με περσινά ξινά σταφύλια, που λένε και τα συντρόφια, προσπαθούν να πλήξουν τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Όμως όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Με μία αναλυτική και διευκρινιστική απάντηση που έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εφημερίδα του λάτρη του Αλέξη, ξεδιαλύνει τις όποιες σκιές επιχειρεί να ρίξει στην επιχειρηματική της δραστηριότητα. Τι να κάνουμε ρε σύντροφοι οι δεξιές γυναίκες αγωνίζονται μόνες τους στην ελεύθερη αγορά, δεν διορίζονται στο Δημόσιο όπως οι αριστερές.

Άρα τζίφος κι αυτή η προσπάθεια σπίλωσης του Μητσοτάκη.

Πληροφορούμαστε ωστόσο, ότι τα βρώμικα χτυπήματα κατά της ΝΔ θα συνεχιστούν. Οι αριστεροδεξιοί κατσαπλιάδες θα προσπαθήσουν να εμπλέξουν μέσω των περίφημων Paradise Papers και άλλα στελέχη της ΝΔ. Τους προειδοποιούμε ότι γνωρίζουμε ήδη τις κινήσεις τους και τα πρόσωπα που στοχοποιούν. Αναμένουμε τους λίβελους και θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Στο μεταξύ τα αριστεροδεξιά τρόλια επιχειρούν να συνδέσουν την παραπομπή Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη. Μας λένε ότι επειδή οι εφημερίδες που αγόρασε ο εφοπλιστής στηρίζουν τη ΝΔ, η... διάπλοκη μεταξύ των δύο θεωρείται δεδομένη. Βρε ανόητοι, ξεχνάτε ότι οι συγκεκριμένες εφημερίδες σας τσάκιζαν προτού τις αγοράσει ο Μαρινάκης; Κι αν βγάλετε τα κομματικά γυαλιά θα διαπιστώσετε ότι το τελευταίο διάστημα το Βήμα χτυπάει τον Μητσοτάκη χειρότερα κι από την Αυγή.

Ξεχνάτε επίσης ότι τόσο η υπόθεση με την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο, όσο και η υπόθεση με το ναρκοπλοίο είχαν σταλεί στη Δικαιοσύνη επί διακυβέρνησης Σαμαρά.

Κι έρχεστε τώρα να καπηλευτείτε τη μάχη κατά της διαφθοράς που έδινε η ΝΔ και να την παρουσιάσετε ως δική σας επιτυχία. Γελάνε και οι πέτρες… Εσείς δεν ήσασταν αγαπητοί σύντροφοι που θέλατε να κάνετε καναλάρχη τον Μαρινάκη; Τι έγινε και χάλασε το ντιλ; Δεν τα βρήκατε στη μοιρασιά... της εξουσίας;

Και να είστε σίγουροι ότι εάν δεν υπήρχαν οι συνομιλίες του Καμμένου με τον ισοβίτη, θα είχε πέσει άπλετο φως και στην υπόθεση του Noor One, και θα γνωρίζαμε πράγματι αν εμπλέκονταν ή όχι ο Μαρινάκης. Με τις υπόγειες μεθοδεύσεις σας όμως τρομοκρατήσατε τη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή στις όποιες αποκαλύψεις.

Δυστυχώς για εσάς, και αυτή την υπόθεση την αποκάλυψε η ΝΔ. Ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που την έφερε στη Βουλή θέτοντάς σας προ των ευθυνών σας.

Αφήστε λοιπόν τις συκοφαντίες και μιλήστε για την ταμπακιέρα.

Μόνο μη μας παρουσιάσετε ως επιχείρημα πάλι την κουμπαριά του Μαρινάκη με την Ντόρα γιατί θα γελοιοποιηθείτε. Η μίση Κρήτη έχει κουμπαριές. Ρωτήστε και τον σύντροφο Πολάκη.

Μιας και μιλάμε για σκάνδαλα θυμηθήκαμε τις εξής υποθέσεις για τις οποίες ο ελληνικός λαός δεν έχει λάβει ακόμη απαντήσεις:

Άραγε αγαπητέ πρωθυπουργέ θα μας πείτε τι στο καλό είχε γίνει με την Τσίπρας ΑΤΕ; Από το 2016 σας ρωτάμε και ακόμα βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Πως είναι δυνατόν ο «κουμπάρος» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Καλογρίτσας να εμπλέκεται άμεσα με επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς σας και την ίδια στιγμή να ανάγεται σε μεγαλοεργολάβο του Δημοσίου, εν δυνάμει καναλάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος εκδότη του βασικού προπαγανδιστικού σας οργάνου; Δε νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσετε να κρύβεστε και να ενημερώσετε επιτέλους τους πολίτες;

Επίσης, θα απαντήσετε για το μεγάλο ριφιφί Μαξίμου - Μπόμπολα - Σαββίδη και Μάρη που αποκάλυψε πρόσφατα το Antinews; Γιατί δε νοείται να εξαπολύει μύδρους κατά του Μητσοτάκη ο Σαββίδης και λίγο μετά να αγοράζει τη ναυαρχίδα της προπαγάνδας σας.

Για την εμπλοκή Καμμένου σε σκάνδαλο με μεσάζοντα "μαϊμού" για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία, την off shore της Αυγής, τη συνεργασία Παππά με ειδικούς στις off shore όπως ο Αρτέμης Αρτεμίου και για τους υπουργούς σας που εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς, θα πείτε κάτι;

Ο Κυριάκος περιμένει εναγωνίως….

Σύντροφε Καρτερέ ξεκίνα να γράφεις τις απαντήσεις μη σε πάρει το βράδυ και δεν προλάβεις να συντονίσεις την αντεπίθεση των αριστεροδεξιών τρολ.

Και που΄σαι, βάλε στην άκρη και το σκοινί του κρεμασμένου μη σκοντάψει ο Αλέξης και χτυπήσει. Όχι τίποτε άλλο, βγαίνουμε κι από τα μνημόνια, να μην μπορεί το παιδί να πανηγυρίσει...

ΥΓ. Η ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του Τσίπρα στη Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Φαίνεται ότι στην Πειραιώς αρχίζουν και ξυπνάνε. Αν καταφέρουν να στελεχώσουν και μια ομάδα ανάλογη με αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μέσω της οποίας τσάκισε τον κρατισμό του Παπανδρέου, την αυτοδυναμία την έχουν στο τσεπάκι τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα