Στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής παραπέμφθηκε ο Αριστείδης Φωκάς

Στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής παραπέμφθηκε ο Αριστείδης Φωκάς εξαιτίας της προσβλητικής στάσης που κράτησε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (14/4).

Στο απολογητικό του υπόμνημα στην Βουλή τόνισε ότι δεν ήθελε να προσβάλει το κοινοβούλιο και ότι το λάθος του ήταν ότι δεν αντέδρασε όταν άκουσε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς από

το εξαγριωμένο πλήθος που διαμαρτύρονταν για την αδικία στον ΠΑΟΚ.

Πάντως το πρωί με την παρουσία του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε πως το είπε το σύνθημα, αλλά δεν σημαίνει πως το εννοεί κιόλας.

«Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές», είπε ο κ. Φωκάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε εάν εννοούσε το σύνθημα.

Στη συνέχεια ο κ Φωκάς άρχισε ξανά να λέει τη δική του ιστορία για το κατεστημένο της Αθήνας. «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα», είπε. Είπε επίσης ότι η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων ο Α. Φωκάς είπε: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα ‘Βούλγαροι’ δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα»;

Το κλίμα ήταν τεταμένο και ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε: «Η συμπεριφορά σας δε σας τιμά, είστε νέος βουλευτής, εμείς είμαστε 30 χρόνια εδώ».

Ο βουλευτής κατηγορούσε την εκπομπή ότι τον καλέσανε για ένα σύνθημα και όχι για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και τα σκάνδαλα και είπε ότι οι «δημοσιογράφοι τα κουκουλώνουν».

«Να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας. Τριάντα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά τέτοια περίπτωση δεν ξαναείδαμε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και τελικά η εκπομπή διέκοψε τη σύνδεση με τον βουλευτή.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα