Στη μητέρα των μαχών, το Antinews δηλώνει παρών - Τις διαφορές μας θα τις λύσουμε μετά

16:17 6/6/2018 - Πηγή: Antinews

«Όποιος δεν παίρνει θέση σε περιόδους κρίσεων, πρέπει να βράσει στο πιο καυτό καζάνι της κόλασης», έλεγε ο Δάντης. Με το συγκεκριμένο απόφθεγμα είμαστε απολύτως ταυτισμένοι. Και το επικαλούμαστε πάντα όταν διακυβεύεται το μέλλον της χώρας από μεθοδεύσεις απάτριδων.

Η κατάσταση πλέον με τους αριστεροδεξιούς εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν έχει καταστεί ανεξέλεγκτη και για πρώτη φορά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η Ελλάδα

κινδυνεύει να χάσει εδάφη.

Συνεπώς, είναι χρέος μας, για μια ακόμη φορά, να κάνουμε σημαία την παραπάνω ρήση, και με τις όποιες δυνάμεις μας να προσπαθήσουμε να αποσοβηθούν τα βρώμικα σχέδια του Τσίπρα και της παρέας του κατά της Ελλάδας, για να παραμείνουν λίγο ακόμη στην καρέκλα της εξουσίας.

Μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λόγω των τραγικών επακόλουθων που προμηνύουν οι προδοτικές κινήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να βάλουμε νερό στο κρασί μας, να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να την στηρίξουμε.

Προσέξετε. Δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από όσα έχουμε γράψει. Επειδή όμως ανέκαθεν το Antinews διακρίνονταν για την υπευθυνότητά του και τον πατριωτισμό του, κι επειδή η παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει ο Φάκτορας είναι βαριά κι ασήκωτη, στην παρούσα φάση η σύνταξη με τις προσπάθειες του Μητσοτάκη για να απαλλαγεί ο τόπος από τη λαίλαπα της αριστεράς είναι εκ των ων ουκ άνευ. Τις διαφορές μας θα τις λύσουμε μετά. Προέχει η σωτηρία της πατρίδας.

Οποιαδήποτε άλλη στάση, τη στιγμή που συντελούνται ανείπωτα εγκλήματα από το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα, είναι μαχαιριά στην πλάτη της Ελλάδας. Και θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να μην της δοθεί.

Θα κινήσουμε γη και ουρανό ώστε να αποτραπεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας, με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί, με αντάλλαγμα λίγα αργύρια για να παραμείνει ο Τσίπρας στο Μαξίμου.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πείσουμε τον κόσμο, που ήμασταν το 14’ και που μας οδηγούν οι κατσαπλιάδες, αποκαλύπτοντας και πάλι το πραξικόπημα των αριστεροδεξιών, που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά. Πραξικόπημα ενορχηστρωμένο από τα κοράκια των Βρυξελλών και τις εγχώριες διαπλεκόμενες δυνάμεις που δεν ήθελαν να αναπνεύσει η Ελλάδα.

Θα κάνουμε τα πάντα για να ενημερωθεί μέχρι και ο τελευταίος πολίτης στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, για το νέο πραξικόπημα που οργανώνουν οι αριστεροδεξιοί με στόχο αυτή τη φορά να στερήσουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ.

Εδώ και καιρό το Antinews σας έχει αποκαλύψει το παρασκήνιο για τον σχηματισμό δεξιού κόμματος ώστε να μην καταστεί πολιτικά κυρίαρχη η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ενορχηστρωτές του όλου εγχειρήματος έχουν στριμωχτεί με τις δημοσκοπήσεις, κι επειδή τα βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά του Μητσοτάκη δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, έχουν αποφασίσει να επισπεύσουν τη δημιουργία του εν λόγω κόμματος.

Πιθανότατα... τα θυρανοίξια θα γίνουν εν μέσω ΔΕΘ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, επειδή ο σχεδιασμός του Τσίπρα είναι να εξαντλήσει την τετραετία, που σημαίνει ότι το σενάριο για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο απομακρύνεται, επισπεύδεται ο σχηματισμός του συγκεκριμένου κόμματος για να ανασχεθεί η νικηφόρος πορεία της ΝΔ που θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από την επιπρόσθετη φθορά που θα υποστεί η κυβέρνηση από τα νέα μέτρα και την... καθαρή έξοδο από τα μνημόνια που θα βρομίσει για τα καλά.

Τί καλύτερο λοιπόν από μια νέα αριστεροδεξιά προβοκάτσια κατά της ΝΔ, η οποία θα λιθοβολείται νυχθημερόν από συγκεκριμένα πολιτικά, επιχειρηματικά και δημοσιογραφικά κέντρα, για να καλυφθούν τα εγκλήματα των ολετήρων με σκοπό να ξαναπάρουν την εξουσία;

Άλλωστε, το έργο έχει ξαναπαιχτεί με ιδιαίτερη επιτυχία, όταν κατηγορούσαν τον Σαμαρά για δήθεν χρηματισμούς βουλευτών ενόψει των εκλογών για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Βέβαια, η προβοκάτσια κατέρρευσε στη συνέχεια, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Επειδή, λοιπόν, δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε σε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις να κάνουν κι άλλο κακό στον τόπο, παρά τις θεμελιώδεις διαφωνίες μας, δεσμευόμαστε ότι θα στοιχηθούμε με τη ΝΔ για να συντρίψουμε τα βρώμικα σχέδιά τους. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά…

Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρές!

Σύντομα, νέες αποκαλύψεις!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Antinews,