Στα... ύψη το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε τις τηλεθεάσεις που κάνει η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», αυτή που έχει... αρχισυντάκτη, διευθυντή και παραγωγό τον Πάνο Καμμένο. Και το ενδιαφέρον για τις τηλεθεάσεις έχει να κάνει και με το πώς «βλέπουν» οι τηλεθεατές την μία εκ των δύο παρουσιαστριών. Ενδιαφέρουσα επιλογή την οποία συναντάμε και δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέδωσε το στρατόπεδο Παύλος Μελάς, ήταν δίπλα στους δύο «κυβερνήτες» της χώρας και όλοι απόρησαν με την όμορφη αυτή παρουσία.

Εντυπωσιακή ξανθιά που δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητη. Η Βίκυ Παπαλουκά δουλεύει αρκετά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ, ξεκίνησε στην εφημερίδα Παρασκήνιο, μετά πήγε στο Τηλεάστυ του Γιώργου Καρατζαφέρη, στη συνέχεια στο ART και τέλος στο Kontra Channel, µε τρίωρη πολιτική εκπομπή «Κόντρα στη νύχτα». Αργότερα πήγε στο Blue Sky, στο Extra και το «Αποκαλυπτικό ∆ελτίο» μέχρι και το 2015, οπότε έκανε μεταγραφή στο κανάλι «Ε».

Αυτή λοιπόν η κυρία, έχοντας τη μακρά πείρα, επελέγη για την εκπομπή και ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα διορίστηκε και στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Τις ευχόμαστε τα καλύτερα και μακροημέρευση στην εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

[photo_0]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα