Στ' άρματα, αδέρφια!!!

21:20 4/4/2018 - Πηγή: Antinews

Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση. Δεν φτάνει που η χώρα διασύρεται από τις τζάμπα μαγκιές του «Έλληνα Μπαχτσελί», ζήλεψαν τη... δόξα του κι ο κυρ Φώτης με τον Κατρούγκαλο και γελάει όλη η υφήλιος με τον ξεπεσμό μας.

Εντάξει, ο ακομβίωτος επανέλαβε τους ψευτοτσαμπουκάδες του κατά των Τούρκων, λέγοντας πως αν τολμήσουν να μας επιτεθούν θα τους τσακίσουμε.

Οι άλλοι δύο τί ήθελαν και υιοθέτησαν τον άσφαιρο λόγο του Καμμένου;

Ο Καμμένος

όπως γράφαμε σε άλλη ανάρτηση, υποδύεται τον τουρκοφάγο επειδή βλέπει τα ποσοστά του να εξαερώνονται. Άρα μπροστά στη σωτηρία του ποσώς ενδιαφέρεται για το μέλλον της χώρας.

Εξ όσων γνωρίζουμε ο Κουβέλης αλλά και ο Κατρούγκαλος δεν έχουν ανάλογες έγνοιες. Τον πρώτο κάπου θα τον βολέψει ο Τσίπρας και τον δεύτερο μάλλον θα τον ξαναστείλει στη Βουλή ο σοφός λαός.

Προφανώς, όμως, ζήλεψαν το... μεγαλείο του Καμμένου κι αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλουν οι θέσεις τους... γενήκαν κι αυτοί τουρκοφάγοι.

Κατ’ αρχήν ποιος τους είπε ότι οι Έλληνες θα εμπνευστούν από τον... ηρωισμό τους και θα πάρουν τα όπλα να πολεμήσουν τα Μεμέτια. Το πιθανότερο είναι να σκιαχτούν καθώς υπό τις οδηγίες τους είναι δεδομένο ότι θα κάνουν βόλτα στην Ακρόπολη. Άρα γιατί να πολεμήσουν μάταια; Συνθηκολόγηση και βλέπουμε...

Στα σοβαρά τώρα.

Ο όλος χειρισμός της κυβέρνησης στο ξεβράκωμα από τον Σουλτάνο είναι για κλάματα.

Βρίσκεται μια ανάσα από το να καταλάβει κάποιο νησί κι εμείς φωνάζουμε σαν τα φοβισμένα πρόβατα πριν τα κατασπαράξει ο λύκος.

Είχαμε πει ότι ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντιδράσεις μας για να πετύχει τον τελικό του στόχο. Την προσάρτηση ελληνικού εδάφους στην Τουρκία δηλαδή.

Η αρχή έγινε με τις λεκτικές απειλές, ακολούθησαν οι κλιμακούμενες παραβιάσεις, μετά ο εμβολισμός του σκάφους του λιμενικού και για κερασάκι στην τούρτα η απαγωγή (;) των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σε όλες τις περιπτώσεις αντιδράσαμε λανθασμένα και του δείξαμε ποσό εύκολη λεία είμαστε.

Είναι ήλιου φαεινότερο ότι αν είχαμε εφαρμόσει εξ αρχής μια σοβαρή πολιτική αποτροπής κατά των τουρκικών προκλήσεων, ο Ερντογάν θα υποχωρούσε και δεν θα κινδυνεύαμε από την επαπειλούμενη εισβολή.

Πλέον βρισκόμαστε προ τετελεσμένων κι αν, ο μη γένοιτο, συμβεί το ατύχημα πολύ φοβούμαστε ότι με τους ανίκανους που μπλέξαμε οι Τουρκαλάδες θα μας πάρουν φαλάγγι.

Ας προσέχαμε....

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα